| neverlikeme a întrebat:

Ce genuri de muzica ascultati? ce trupe gen etc. eu de exemplu ascult evanescence, placembo, tokio hotel, rihana, maroon 5 etc. voi?

Răspuns Câştigător
| MusicForLife a răspuns:

Avem preferinte asemanatoare:].Eu ascult toate tipurile de muzica de la clasica la rock si rap.
Green Day, Ozzy Osbourne, Tokio Hotel, 3 Doors Down, 30 seconds to mars, katy perry, shakira, alesana, bullet for my valentine, falling in reverse, eminem, lil wayne, 50 cent, the game, taylor swift,simple plan,silverstein,skillet,rihanna,shakira, lady gaga, guns n' roses, megadeth, nicki minaj, aerosmith

10 răspunsuri:
| MauriceCorelli a răspuns:

Ma, in principal, muzica de satanisti. Dar playlist-ul meu e mai variat ca bolile sexuale ale unei petarde de 50 de ani. Ascult si rap, jazz, alternative, electro-swing, indie, synth-pop, electropop, chillstep, progressive house, DSBM, putin folk, soul, post-rock, art rock. Muzica buna. Muzica epica, tati.

Dream Theater, Roksopp, Rammstein, Mastodon, Haken, Opeth, Yes, Poets Of The Fall, din astea, de obicei.

| neverlikeme explică (pentru MauriceCorelli):

Multumesc pentru raspuns! insa nu mi-a placut ce ai spus despre acele trupe. fiecare cu preferintele lui. eu stiu bine versurile. nu ascult asa ca suna bine si gata1 imi plac. am pus aceasta intrebare deoarece voiam sa mai maresc gama intr-un fel sa zic asa. adica sa mai descopar si alte trupe sau artisti. chiar acum o sa caut niste melodii ale trupelor propuse de tine. te rog nu ma judeca doar pentru ca ascult acele,, trupe sataniste" oricum multumesc pentru raspunsul tau! o seara frumoasa

| svartirhimnar a răspuns:

Rock, metal şi muzică celtică/medievală, uneori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rihanna
Adele
P! nk
Carly Rae Jepsen
etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rap, Rock si Metal.

| TheMetal a răspuns:

Rock,metal si simfonic metal.

| neverlikeme explică (pentru MusicForLife):

Asculti tokio hotel?

| MusicForLife a răspuns (pentru neverlikeme):

Da,din 2005, le stiu toate melodiile:d.Tu de cand asculti?

| MariusGomoi a răspuns:

Eu mai mult trupele din Romania.din afara imi place mult Backstreet Boys

| neverlikeme explică (pentru MusicForLife):

Eu de 4 ani...si eu stiu toate melodiile.ii iubesc