| Prunela a întrebat:

Ce ii cu One Direction astia? Niste faggoti but ce au atata trecere?

Si cei pe care ii mananca sa comenteze desepre gusturile mele muzicale: Nirvana,Queen, Pink Floyd

Răspuns Câştigător
| Zeflemitoarea a răspuns:

Eşti penibilă. Nu,nu eşti penibilă. Eşti proastă. Dar fiind proastă,eşti şi penibilă.
Dacă mie mi se pare că faggoţii ăia chiar cântă naşpa,sunt liberă s-o zic, chiar dacă eu la ora de muzică nu deschid gura, înţelegi? E o chestie de opinie. E ca şi cum aş zice:,, Nu ai voie să zici că hamsterii sunt naşpa, din moment ce tu nu chiţăi şi nu ai ochii roşii. Când o să chiţăi, atunci poţi să zici că hamsterii sunt naşpa."

34 răspunsuri:
| Demise a răspuns:

One Direction au scos si ei 3-4 melodii si de acum vai, mari vedete. Plus ca au voci de fata.:| De parca nu ne era de ajuns Justin Bieber...
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg

| Holocaust a răspuns:

Stai să-mi cunoşti colegele.Habar n-ai cum le creşte nivelul de estrogen când ascultă piesele ăstora.

| LittleMønster a răspuns:

Arata ca niste papusei.Si muzica lor ma amuza cumplit, la fel si colegele mele care spun ca sunt foarte talentati.laughing

| Prunela explică (pentru LittleMønster):

Si ale mele..toate umecteaza hipopotamic cand ii vad
Si cand le spun ca Jim Morrison sau Kurt Cobain ii smecsi se uita la mine cu o privire din aia : Are you *** kiddin me?

| Holocaust a răspuns:

Dacă ai experienţă, nu văd de ce n-ai face-o.

| LittleMønster a răspuns (pentru Prunela):

Asa-i si la mine in cel mai fericit caz.

| WorkinForThis a răspuns:

One Direction este o trupa super cu melodii super!

| Prunela explică (pentru WorkinForThis):

Super penibile vrei sa zici

| WorkinForThis a răspuns (pentru Prunela):

Nu,vreau sa zic numai "super"batting eyelashes
oricum, e ceva ce nu inteleg, daca nu-ti place.ok.inteleg si-ti respect gusturile/parerile/etc. dar de ce ii mai bagi in seama? ii asculti odata, nu-ti plac si gata! ce mai! de ce trebui sa ii faci in toate felurile? inteleg pentru tine arata asa, gay, urati, nu stiu canta si gata.de ce trebuie sa strigi in gura mare? nu poti tacea si sa asculti muzica,, care-ti place si sa-i lasi pe ceilalti care le place 1d sa asculte 1d!? asa cum tie iti place Nirvana, Queen, Pink Floyd noua ne place 1d

Dar e gresit.
Ma cert pentru mantuirea voastra

Dar poate noi nu vrem sa fim mantuitibatting eyelashes

Dar trebuie.Accepti sau impusca-te mie mi tot una

de ce trebuie? ca zici tu? cine esti TU? ca sa decizi in locul nostru ce sa ascultam?

| Mmb a răspuns:

Ideam IsntHeLovely si ca sa stiti si voi au mai multe meltongue

| TasteMyDream a răspuns:

Da, ai dreptate, chiar sunt niste papusei foarte atractivi... http://data.whicdn.com/......_large.jpg Intocmai de asta ascultam muzica lor. Si, din cate stiu, cand cumperi un album asculti muzica nu te uiti la fata celui care canta. Dumnezaule ca esti tare destept si nu o sa iti putem dobora vorbele folosite cu atata dexteritate in cometariul tau.

| LostInDreaMs09 a răspuns:

Uita-te la tine mai intai iar apoi la el.Ti-au facut cumva ceva? Daca tie nu-ti place atunci taci din gura.esti geloasa ca nu esti la fel de faimoasa ca ei si esti doar o fitoasa.Ia mai taci din gura.

| Ericaa a răspuns:

Pfff. Ok. Tu spui sa nu se comenteze despre gusturile tale cu Nirvana si mai stiu eu ce, atunci TU de ce comentezi despre gusturile altora, draga? Daca mie imi place One Direction, nu imi spune mie NIMENI sa nu`mi placa. "Faggoti" rolling on the floor? Ce mai e si asta lol? Cred ca ar trebui sa iti vezi de treaba si sa nu te mai bagi daca si asa nu ai dreptatewinking. Ca acum pot sa incep si eu sa comentez despre preferatii tai si vad ca nu`ti convine.winking

| Prunela explică (pentru LostInDreaMs09):

Nigga.you just went full retard

| PιxιeLovesYa a răspuns:

Nimeni nu comentează gusturile tale muzicale, pentru că Nirvana, Queen şi Pink Floyd sunt legende, la fel ca Aerosmith, Guns'n'Roses, etc. Până la urmă, fiecare ascultă ce-i place după respectivul nivel de cultură sau după câtă deschidere are, nu văd de ce te-ar preocupa pe tine sau pe alt cineva ce ascultă ceilalţi. Într-adevăr, poate că nu ai prins ''şmenăria'' cu One Direction, dar, crede-mă, mai mult de doi-trei ani nu vor rezista, pentru că pur şi simplu nu sunt croiţi să astfel, iar eu nu cred că muzica lor se va mai auzi la radio atunci când eu voi avea copii, aşa cum se întâmplă cu trupele enumerate de tine. Voi cei care ascultaţi alte genuri muzicale sau care aveţi o altă cultură muzicală dezvoltată nu ar trebui să vă cramponaţi de astfel de lucruri, chiar dacă vă loviţi de ele. De exemplu, şi mie îmi plac One Direction, dar de la a-ţi plăcea şi până la a face o întreagă campanie de susţinere a calităţilor lor (chiar dacă nu le deţin) e drum lung. Atunci când apreciezi un artist, îl apreciezi şi punct, iar lumea nu ar trebui să se întrebe ''de ce''.

| ImSorryThatImNotPerfect a răspuns (pentru Demise):

Hai ca te iau si pe tine la cearta. rolling on the floor Buun, hai sa-ti explic si tie.De fapt, nu au scos 3-4 melodii.In primul lor album Up All Night au avut 18 melodii.Iar pe noul lor album Take Me Home au vreo 20.Nu au voci de fata.De fapt vocile lor chiar sunt de baieti, da' poate ai ascultat tu melodii care au avut sunetul ridicat pe YouTube ca sa nu fie dati in judecata din cauza chestiei aleia cu dreptul de autor.Da, sunt mari vedete. raised eyebrows Problema? Au 28 de premii, sunt cunoscuti in toata lumea.Si-au inceput cariera la X Factor si au dat tot ce aveau mai bun.Ce nu inteleg eu despre voi, oamenii astia care-si pierd timpul urand anumite vedete si compunand romane(Eh, bine nu chiar romane, da' tot ceva de genu' laughing ) in care isi exprima dispretul pentru ei, e DE CE va pierdeti vremea? Va consumati degeaba.Nu intereseaza pe nimeni parerea voastra.Au vreo 20 de milioane de fani,crezi ca-i doare undeva de voi? Da, nici eu, de exemplu, nu sunt mare fana Nicki Minaj, dar nu sunt nici hater.Are fani, isi traieste visul, bravo ei! Gusturile nu se discuta.Fiecare le are pe ale lui.Adica,inteleg,e o lume libera, aveti dreptul de a va exprima opinia si de a nu va place.Dar tineti-o pentru voi.Ma rog,atata timp cat nu incepeti sa le faceti si pagini pe FaceBook de genu' "Die One Direction", sau bloguri pe TUMBLR sau chiar un site special, dedicat DOAR lor, puteti sa faceti ce vreti.Dar serios, nu vad sensul in chestile alea.Si,de fapt,voi,aia care le ascultati cantecele, va uitati la video clipuri cu ei, va exprimati frustrarea cum ca sunt faimosi, sunteti de fapt obsedati de ei in secret. laughing Cam atat, pentru acum.Sa vedem cu ce argument puternic imi vei raspunde.Si sa-mi spui si motivul pentru care ii urasti asa mult.Da' nu ca ala care a pus intrebarea.N-am chef de inca unu care s-o dea in romgleza.

| Prunela explică (pentru ImSorryThatImNotPerfect):

Esti ipocrita, scriai de romanele contra ei, dar tu tocmai mi.ai scris 90% biografie.Si sa te simti refutata(REFUTÁ, refutez, vb. I. Tranz. (Franțuzism înv.) A combate o afirmație, o teorie etc. prin argumente puternice. )
De ce ii urasc asa mult? Pentru ca sunt peste tot.
Apoi ce ai mai adus in vedere : au 28 de premii, ia numara tu cate premii au primit cei de la pink floyd sau cei de la megadeth
Au 20 de milioane de fain,no bun, ia numara-i pe cei de la beatles.
"aveti deptul de a va exrpima opinia...dar tineti.o pentru voi" este ilogic enuntul tau.
Si e oribil ca dau un exemplu tuturor baietiilor sa se imbrace si sa se comporte ca niste fete, toti cu freze castron si pantaloni stramti colorati, imediat trebuie sa ne reparam singure masinile (asta e un cliseu pentru o treaba barbateasca, sa nu o iei chiar ad litteram )ca lor nu li s.a uscat oja inca.

| ImSorryThatImNotPerfect a răspuns (pentru Prunela):

Okay,hai sa lamurim si asta.Nu am zis niciodata ca sunt mai buni decat Pink Floyd, The Beatles, Nirvana etc.Pentru ca nu sunt.Muzica lor e complet diferita.Si mie imi plac trupele pe care le-ai enumerat tu.Dap, poate enuntul meu nu a avut sens, dar eram obosita asa ca na. :)) Ma refeream la faptul ca toata lumea are voie la o opinie, doar ca daca nu au argumente puternice cu care sa dovedeasca un defect vizibil al unei anumite persoane/trupa, sau faptul ca nu au talent etc., atunci mai bine-si tin gura.Cum am mai zis, n-are rost sa te consumi doar pentru ca nu-ti place ceva/cineva.Si nu, nu dau un exemplu pentru nimeni.Nu esti obligat sa te imbraci/comporti/arati ca o trupa/persoana doar pentru ca e faimoasa.Nu se comporta ca niste fete.Ci sunt doar amuzanti si nu le e frica sa mai glumeasca din cand in cand.Freze castron? =)) http://weheartit.com/entry/43729207/via/HappyChick101 Mda,nu prea.Da, mai poarta pantaloni colorati, care-i treaba? Da, am fost cam ipocrita.Dar, de fapt, nu prea am fost.Pur si simplu le-am luat apararea.Sunt Directioner.Pentru mine sunt un motiv de a zambi, pentru tine nu.Nu toti sunt de aceeasi parere.Si pana la urma, va obliga cineva sa va placa de ei? Va obliga cineva sa le ascultati muzica? Nuuu! De exemplu, daca eu as zice ceva de genu' "The Beatles sunt stupizi." si TU le-ai lua apararea.Nu iti spun ca ii invidiezi sau ceva de genul, pentru ca nici eu nu suport anumiti oameni...dar asta nu inseamna ca sunt geloasa. :)) Bine, nu-i placi. Voiam doar sa stiu motivul.Atat.Ai grija de tine.

| Demise a răspuns (pentru ImSorryThatImNotPerfect):

Unde am zis că îi urăsc? Asta e părerea mea, plus că, chiar nu îmi pasă câte melodii au. Am auzit 3-4 la televizor. Şi bravo lor că au nu ştiu câte premii, nu e treaba mea. "Compunerea" pe care mi-ai făcut-o tu e inutilă. Ei arată bine, dar nu îmi place cum cântă. Care e problema ta? Nu mă interesa părerea ta despre haterii One Direction. Nu sunt unul dintre ei. Dacă spun că au voci de fată e doar părerea mea.

| LulliitaXd a răspuns (pentru Prunela):

DOAMNE :O Deci daca prostia ar durea @Pruela ai fi internata in spital rolling on the floor)) Ce morcovii lu' Louis te doare ca ascultam 1D. Vezi-ti de muci tai si stai in banca ta laughing) Cand te-oi vedea pe tine iesitnd pe locul 3 la x factor si vei deveni vedeta internationala atunci AI DREPTUL SA COMENTEZI., pana atunci " SHUT THE FUCK UP. "; 0

| lecoriie a răspuns:

Ok,urasc comparatiile de genul asta, e imposibil sa compari o trupa de pop abia lansata pe piata cu trupe de rock care au facut istorie.Nu inteleg de ce se ajunge mereu la aceiasi discutie despre muzica buna si muzica 'mai putin buna'. Genurile muzicale sunt diferentiate iar gusturile la fel,nu poti pune o persoana la zid pentru ca asculta One Direction,cum nu poti pune o persoana la zid pentru ca asculta Nirvana,si stiti foarte bine vesnicele atribute aduse rockerilor "drogati","sadici" s.a.m.d. Nu stiu in ce cantitate puteti judeca spusele mele si nu stiu cat de bine le intelegeti, de altfel nu ma refer numai la voi, ma referi si la sustinatorii One Direction, cert e ca nu imi plac cliseele asa ca nu o sa va dau placerea de a citi o lista interminabila. Esenta spuselor mele o interpretati in orice fel, dar sper ca pe viitor sa numai vad astfel de aberatii si sa nu va mai puneti calitatile intelectuale in primejdie cu astfel de afirmatii deplasate. Multumesc mult.

| larisadya a răspuns:

Vrei sa spuneti ca nu canta bine? daca nu va place voua asta e partea a 2 ....Cand o sa cantati ca ei, cand o sa castigati atatea premii ca ei si cand o sa aratati ca ei atunci sa comentati pana atunci GURA micastraight face de obicei se gasesc sa comenteze persoanele care nu au nimic din ce au ei si se tot intreaba de ce au atata faima ( ganditi oameni buni)

| Prunela explică (pentru larisadya):

Deja imi pierd interesul, folositi aceleasi argumente toti.Nu mai sunteti hazlii.

| Prunela explică (pentru LulliitaXd):

Eah,o iei prea personal, eram doar curioasa ce vedeti voi la ei.As generaliza cine sunt acei "voi" dar dupa te oftici prea tare.

| Prunela explică (pentru Zeflemitoarea):

Pui mic si razvratit:X

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru Prunela):

Puţi.