| Prunela a întrebat:

Ce ii cu One Direction astia? Niste faggoti but ce au atata trecere?

Si cei pe care ii mananca sa comenteze desepre gusturile mele muzicale: Nirvana,Queen, Pink Floyd

Răspuns Câştigător
| Zeflemitoarea a răspuns:

Eşti penibilă. Nu,nu eşti penibilă. Eşti proastă. Dar fiind proastă,eşti şi penibilă.
Dacă mie mi se pare că faggoţii ăia chiar cântă naşpa,sunt liberă s-o zic, chiar dacă eu la ora de muzică nu deschid gura, înţelegi? E o chestie de opinie. E ca şi cum aş zice:,, Nu ai voie să zici că hamsterii sunt naşpa, din moment ce tu nu chiţăi şi nu ai ochii roşii. Când o să chiţăi, atunci poţi să zici că hamsterii sunt naşpa."

34 răspunsuri:
| Teoo_Kidutssa_1994 a răspuns:

Băi copil frustrat. De ce comentezi? Se vede că mori de ciudă. Dacă sunt cum spui tu de ce au atâţia faniiii, atâtea premii? Se vede că eşti copil copac şi nici nu ştii ce e cu viaţa ta. Nu spun că sunt mai buni ca Nirvana, Queen dar cântă genuri diferite. Unora nu le place Nirvana şi nici vouă 1D dar ăştia care nu le place Nirvana etc... ei nu comentează dar voi faceţi asta doar ca să vă aflaţi în treaba. Die.

| Miki1999 a răspuns:

Nu inteleg ce ai cu One direction? Esti invidioasa pe ei ca au voce sau ca nu-i pe gustul tau si ca au prea multi fani? Poate tie nu-ti place de ei dar exista o gramada de fani care imediat ar sari sa-ti i-a gatu daca zici ceva de rau despre ei.Si apropo gusturile nu se discuta dar asta nu inseamna ca daca nu-mi place de ei gata trebuie sa afle si alti! Daca nu-ti place o ti pentru tine!

| Ellyza28 a răspuns (pentru Demise):

Daca tu iubesti Fuego..asculti Fuego daca mie imi place One Direction ascult
Daca nu imi place Fuego nu ascult nici nu ma i-au de altii care asculta asa ca fa si tu cum fac eu nu imi place nu comentez.

| LorenaNey a răspuns:

Eu nu înţeleg de unde atata rautate!
Fiecare om are dreptul sa asculte ce vrea, si da mie imi place One Direction pentru ca sunt pur si simplu originali iar cand voi veti ajunge celebrii in toata lumea, atunci sa comentati, frustratilor!