Unii spun că în rusă înseamnă o injurătură. Alţii spun că ar însemna indiferenţă.
14 Martie 2013 blue0or0pink intreaba: Ce inseamna Patologia obstructiv huliganică uniform iradiată, titlul melodiei lui Inna. pohui
Precum vezi aceasta intrebare a mai fost pusa si am impresia ca e o tampenie si e pusa la misto. poate ca pohui inseamna ca ti se rupe de cei care vor raspunde la intrebare, dar cealalta formulare este o aiureala la care poate raspunde poate doar un psihiatru..de aia nu poti tu sa dormi ca nu stii ce inseamna? ..huh.
+ ca pe mine ma intereseaza acea formulare lunga si pe amanunt ce inseamna, P.O.H.U.I este doar prescurtarea. Nu e nicio diferenta intre patologia obstructiv huliganică uniform iradiată si P.O.H.U.I. Nu stiu e ai inteles tu si nu ma intereseaza. Si mai invata sa scrii.
M-am abtinut sa-ti dau raspuns la prima ta replica, considerand ca cel destept cedeaza primul.Vad insa ca te mananca rau in fund.Nu-mi fac griji cu gramatica si ortografia mea, deci nu am ce invata, mai ales de la tine! De curiozitate..ai citit si tu vreo carte in viata ta?
Am bagat pe dex fiecare cuvant in parte si daca e sa o iei asa nu inseamna nimic. E amestecatura...Un rahat.
anonim_4396 întreabă: