| oompaloompa a întrebat:

Ce insemna muzica pentru voi?
FUNDA la cel mai buna raspuns!

Răspuns Câştigător
| dennisa42 a răspuns:

Majoritatea iti vor raspunde :Muzica inseamna viata! ..si e adevarat.

Pentru mine muzica inseamna felul in care ma exprim ..Muzica este o cale de iesire..Cand cant sau ascult muzica ..ma detasez de tot ce este in jurul meu...e ca si cum ai citi o carte. Cand citesti cartea, iti imaginezi ca esti TU acolo, si poti sa fii tot ce vrei..Asa e si cand canti.

De asemenea..muzica inseamna fericire si multe, multe amintiri!

big grinbig grinbig grin De la o fata, dependenta de muzica happy

19 răspunsuri:
| oompaloompa explică:

Pentru mine insemna o boala de care nu pot scapa, dar nici nu vreau muzica e viata! Fara muzica nu as putea trai

| Pitzu a răspuns:

Muzica e un stil de viata. Din punctul meu de vedere cand sunt plictisit ascult Reggae si ma binedispune

| Downfall a răspuns:

Ceva fără de care nu aş vrea să trăiesc. Dacă ar lipsi complet muzica, probabil că aş înnebuni şi aş începe să distrug chestii de prin jur laughing

| dodolino44 a răspuns:

Pentru mine muzica e ceva la ordinea zilei.Ma relaxeaza si uit de toate lucrurile grele.E un stil de viata. Fara muzica eu nu as putea trai! Asta simt eu.

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cea mai mare relaxare!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica=un lucru indispensabil vietii. Am nevoie de ea ca sa traiesc. Ma trezesc cu muzica, imi fac temele ascultand muzica, merg la scoala ascultand muzica, imi petrec pauzele ascultand muzica, vin acasa ascultand muzica, ma relaxez ascultand muzica, adorm si dorm ascultand muzica. Da, muzica face parte din viata mea de zi cu zi. Nu pot trai fara ea! happy

| Downfall a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Păstrez una pentru tine, să nu te superi big grin

No hai. Dar beau puţin, să nu cumva mă imbăt

| oompaloompa explică (pentru dennisa42):

Simt acelasi lucru cand cant, dansez, si ascult muzica bine zis dependenta, pot spune ca ma trezesc uneori cantand pe strada foarte tare si se intoarce lumea sa se uite vorbesc foarte serios

Ooo, mai eşti şi şmecher pe deasupra, hă? laughing

Meh...de fapt nu mă prea mir

Deci suntem pe aceeaşi lungime de undă. Asta e bine

| oompaloompa explică (pentru anonim_4396):

Bun raspuns