Păiii eu nu am nimic personal cu ea dar eu una nu o asculteu la EMA aş fi vrut să câştige Enrique Iglesias pentru că mi place mult melodia cântată cu Pitbull(atât)... mă enerveză faptul că a câştigat italianul (fiecare cu ce-l doare acum)
I se potriveste perfect zicala "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul". Nu se poate sa apara la tv si sa spuna ca ei nu i-a placut scoala deloc si nu stie engleza dar invata cantecele "papagaliceste" si sa mai fie si mandra de ce "perla" a scos! Oricum, si daca nu zicea asta, ne prinsesem de cand a aparut ca nu i-a placut scoala...
Ba este pacat ca nu a castigat, pentru ca ea canta frumos si este de-a noastra. Cu ce este ea mai prejos decat Gaga? Pui pariu ca Gaga nu stie nici macar atat cat stie Inna o limba straina?
Buna! Faza e ca o melodie in engleza o poate kanta cam oricine. dar cu vorbitu nu are nico legatura cu kantatul... daca kanta bine in engleza ar trebui sa fim mandri d ea deoarece a ajuns atat d departe fata de kantareti astia din Romania
Nu pot sa spun ca ma bucur dar in general ai dreptate! avem valori adevarate in tara care nu au banii sau relatiile care sa le faca cunoscute!
Cum bah sa te bucuri? Inna la momentul actual e cea mai tare cantareata a Romaniei, la categoria sa, si canta foarte bine. Si stie mult mai multa engleza ca tine
Nu pot sa zic ca ma bucur dar exista multi alti cantareti din Romania care prin melodiile lor transmit ceva. in al doilea rand, una e sa ai un nume de scena da ceva gen smiley care arata ceva nu inna
LoOvE întreabă:
Patricia444 întreabă: