| Alinnnn a întrebat:

Ce manele noi sthiti 2011?!

Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

Bon Joviwinking

60 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Asa...eu de obicei nu-s prea slobod la gura.

Futu-ti Dumnezaii matii de cocalar subretardat, bagati-ar ghiermii mustar stricat in inima, futu-ti arhanghelii matii de manelist idiot care te-a facut mata la tortura auditiva cu Sepultura si Gorgoroth.Vedeati-as ochii beliti in orbite cu ca-cat intarit de lepra penala ce esti.Mori,lache flausat!

Bun.Ce ziceai?

| TeoPT a răspuns:

Uăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă! viața meaaaa. chaules baules băă, șele mai faine manele aișea... laughing

GET A LIFE bă.

| TeoPT a răspuns:

@GrimReaper
Ce mă?

| CautNume a răspuns (pentru TeoPT):

Hei acum vad ce ai zis ca eu am spus ca Bon Jovi canta manele
nu, NU ascult manele mie imi place Bon Jovi eu spusesem aia la misto, ca poate isi da seama si asculta muzica normala

| TeoPT a răspuns:

@Willy
Deci știu două lucruri despre tine. Asculți manele și nu știi cine e Bon Jovi. Singurul cuvânt pe care îl meriți - MORI!

Bon Jovi nu e manelist, GrimReaper să facă bine să ia benzina de la ÉrotiqueConseils și să își dea foc. Poate mai rămâne și pentru tine și crește IQ-ul mediu al planetei. Faceți acest sacrificiu pentru noi.

@and1
Băi, uite o fază tare, rock-ul chiar e muzică adevărată. Ciudat, nu, să îți stric visele? thinking

Ce e cu atâția cocalari pe metru pătrat aici? Mai veniți mulți, fraților? straight face

No Music = No World, No Life
ROCK = Music

Baftă

| TeoPT a răspuns:

@Willy

Aa deci ai învățat engleză. Pfiuu să nu te deochi, ce repede crești laughing

Vedea-te-aș răstignit pe o cruce și torturat de toți rockerii acestui site pe melodii heavy-metal. Mori, n-ai viață!

| TeoPT a răspuns:

Cum dracu îndrăznește un distrus adunat din șanțuri ca tine să se ia de Jelli? Dacă punem mâna pe tine, ea o să aibă onoarea să îți arate ce sunt ăia rockeri adevărați, tată. Ți-a dat un răspuns normal și tu te-ai apucat să comentezi, atât te-a dus mintea să faci. Ia vezi, ai IQ-ul cât numărul de la pantof sau mai mic? laughing Sau nici nu știi ce e ăla? laughing Așa om distrus ca tine n-am mai văzut de mult pe TPU. Du-te la salamul și la parizerul tău, nu încerca să mai gândești, poate face scurtcircuit unicul tău neuron. Și așa e beteag săracul, de la atâtea melodii de rahat. MORI!

| TeoPT a răspuns:

@иeмaиנa
Uau, mă sperii frate laughing

@Jelli
Tu ar trebui să scrii literatură SF, dragă laughing

| TeoPT a răspuns:

@Via
E așa de greu să îți dai seama?

Uite-l pe ăla de mă întreabă dacă Bon Jovi e manelist și îți dai seama laughing

| TeoPT a răspuns:

@Willy
Pentru a mia oară. ce dracu te face să crezi că Jelli e manelară? Tu ești singurul manelar de pe pagina asta, să nu-l uităm pe GrimReaper, bineînțeles.

Și asta e scuză? Cât de idiot să fii să nu știi cine e Bon Jovi? Și mai idiot să fii să întrebi dacă e manelist! Asta denotă lipsa ta de cultură generală, nu de cea muzicală.

Eu zic să-ți vezi de treaba ta și să nu mai comentezi. Dacă te uiți mai bine la ce ai scris îți vei da pumni în cap. Meriți din plin toate criticile care ți-au fost adresate.

Și de aici încolo eu nu mai zic nimic. Pace!

| TeoPT a răspuns:

@and1
Rap-ul bun este într-adevăr cum ai zis tu, un gen de muzică foarte profund în care artiștii vorbesc despre viață, vorbesc din suflet. Ne referim la rap-ul bun, fiindcă vreo 90% din el sunt manele-rap comerciale.
Ceea ce nu știi tu și judeci superficial este că și rock-ul bun este la fel. Învață să îți dai seama despre ce vorbesc. Există muuuulte rahaturi în rock, dar rock-ul bun este un gen chiar mai profund decât rap-ul. O să îți fac niște sugestii de melodii dacă dorești și sper să îți schimbi părerea despre rock. Rap-ul și rock-ul au multe în comun în ciuda aparențelor. Eu nu sunt un obsedat, să critic orice muzică nu e rock, eu apreciez orice gen bun de muzică.

Baftă

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

GrimReaper,
Caută o brichetă, că benzina ţi-o dăruiesc cu toată inima.

ÉrotiqueConseils

Willy,
Era de ajuns dacă postai o singură dată.

ÉrotiqueConseils

Wilyy,
Era de ajuns dacă postai o singură dată.

ÉrotiqueConseils

Willy,
Atât de cretină eşti, încât nu observi ironia?

ÉrotiqueConseils

And1,
Eşti cretin!

| AnaisC a răspuns:

@GrimReaper
Stai sa inteleg...tocmai ai behait cum ca Bon Jovi canta manele?raised eyebrows

| CautNume a răspuns (pentru AnaisC):

Acum vad ce ai zis
NU
eu am spus asta ca poate o sa asculte si cel/cea care a pus intrebarea muzaica normala

| Laura a răspuns:

Salamul se mănâncă, nu se ascultă.

| CautNume a răspuns:

Acum vad si raspunsul tau
nu ma refeream ca Bon Jovi canta manele
ii spuneam celui/cele care a pus intrebarea ce inseamna MUZICA

| Neimportant a răspuns:

Manelele sunt o sursă de incultură, deci nu ascult aşa cevahappy

| Gumitsăă a răspuns:

Ti-am raspuns si la cealalta intrebare :)) Dar raspund si la asta ca sa intelegi ca momentan esti pe scara gunoiului societatii. Foloseste'ti creierul si pentru alta muzica

Ia de'aicea MUZICA ADEVARATA :

http://www.youtube.com/watch?v=28HZKR1JSLM

| Indispus a răspuns:

@Gumitsăă de cand rock-ul e muzica -adevarata-? hilarious.Ia de aici willy - http://www.youtube.com/watch?v=JCOURZ-yx4E&ob=av2e

| Indispus a răspuns:

@vomă,canta la alta masa, ca nu am marunt.Rockul e muzică adevărată de când cerul și pământul- e cea mai penibila arfimatie din ultimile zile, ti-as da funda, daca as putea.Ca un incult(ceea ce esti)nu cred ca traduci versurile pe care le auzi,esti atras de zgomot ca musca de... Muzica adevarata e rap-ul si iti zic si de ce, ca sa nu ramai prost; daca ai sta sa traduci ceea ce spune un mc, ti-ai da seama ca in versuri apar parti din viata lui.Nu stiu ce e adevarat in un stil de muzica practicat de o gasca de drogati, care pe langa aspectul asta mai sunt si adepti al unui cult satanist.Get a grip.

| Indispus a răspuns:

@7h30 tu chiar esti nostim, ti-as da tie funda, dar deja i-am promis-o lui vomă.

| SaintJimmy a răspuns:

@and1 - Ești imbecil sau doar retardat din naștere? Rockul e muzică adevărată de când cerul și pământul iar ce căcat ai dat tu acolo, abia ăla e hilar. Cretinule. Împușcă-te sau dă-ți foc.
http://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw asta muzică adevărată.
@GrimReaper: Sper ca răspunsul tău să fi fost doar o încercare de a îi sugera cocalarului nostru, Willy, să asculte Bon Jovi (dar din nefericire ai eșuat grav în acest plan și ai făcut să sune ca și cum ai spus că Bon Jovi e manea). În caz contrar, poți să te împuști.

| SaintJimmy a răspuns:

@and1 - Wow, omule. Mă bucur să aud că îţi par penibile afirmaţiile mele, fiindcă şi mie îmi par penibile ale tale. Merci că mă consideri incultă, dar din nefericire pentru tine nu sunt. Traduc versurile, ştiu că în general în versurile melodiilor rap apar părţi din viaţa artiştilor. N-am zis că muzica rap nu e muzică bună. E muzică bună, are mesaj în versuri, cel puţin rap-ul calumea are. Dar nu-mi spune mie că nu traduc, din moment ce vii aici şi vorbeşti de parcă muzica rock nu are mesaj în versuri şi nu se cântă despre aspecte din viaţa artiştilor laughing "gasca de drogati, care pe langa aspectul asta mai sunt si adepti al unui cult satanist" - aici m-am prins direct că n-ai nici o treabă cu rock-ul şi că doar vii şi vorbeşti aiurea. De faza cu gaşca de drogaţi nici nu mai vreau să vorbesc, se vede că habar n-ai. Adepţi al unui cult satanist? laughing Wow, am găsit aici un creştin. Probabil pui botul la tot ce zic cretinii ăia ai bisericii, cum că rockul e satanist şi alte căcaturi, că mă îndoiesc că ai stat tu să studiezi cu atenţie activitatea unei trupe de rock şi melodiile acesteia, ca să realizezi că îl slujesc şi cântă despre Satan. Din câte ştiu, death metal-ul şi black metal-ul (ceea ce eu nu ascult) conţin melodii cu versuri despre satanism, violenţă şi altele. Tu bagi, văd, toate subgenurile muzicii rock şi metal în aceeaşi oală şi parcă văd că ai spune că până şi Bon Jovi cântă despre satanism şi se duce în fiecare noapte, la ora 12 să omoare pisici drept jertfă lui Satan. laughing
Eu închei aici. O zi bună în continuare.

| Snuff a răspuns:

Cocalar oh go on

| Snuff a răspuns:

@Jelli,@7h30 Va sustin!

| Snuff a răspuns:

And1, esti idiot.

| DubPhizix a răspuns:

Parazitii - slalom printre cretini laughing

Întrebări similare