Am vazut doar ce s-a dat pe la stiri (ca era imposibil sa ignori). Mi s-a parut un playback mult prea scump pentru buzunarele si asa flendurite ale romanilor.
Iar faptul ca s-a apucat sa cante tiganeste si si-a dat cu parerea despre o situatie pe care n-o cunoaste, mi s-a parut de cel mai cras prost-gust. Si-a meritat din plin huiduiala (nu ca as fi de acord cu genul asta de manifestari).
Imi amintesc de recitalul lui Toto Cutugno de la Brasov...cand, pe un frig de crapau pietrele, a cantat "Ciobanas cu 300 de oi".
Si n-a vrut hectare de matase alba, tufe intregi de trandafiri si mai stiu eu ce alte mofturi. Si nici playback n-a facut.
Prin numarul de platitori e ceva dar dupa praful, sonorizarea si chiar vizualizarea a fost un fiasco.Sa nu mai vorbim de romanii nostri care au distrus parcul-organizatori-autoritati si cei 60 000 deplatitori. PS. urmeaza festivalul berii alt rahat( nu festivalul ci berea) ...in acelasi loc.
Mie nu prea-mi place Madonna. Mi se pare foarte ciudata prin faptul ca are toate orientarile sexuale. Si femeia asta stie sa faca show, intr-adevar, dar cu vocea pauza! La un moment dat cantau dublurile, ea nu se mai auzea. Si faptul care ma enerveaza si mai tare este ca Madonna a fost numita "Regina popului" si sincer nu prea merita.Adica, Michael Jackson merita acest titlu, de "Rege al muzicii pop", dar Madonna...nu prea. Si nu cred ca era problema ei daca noi discriminam sau nu tiganii. Asta e problema noastra, nu a ei. Si trebuia sa se astepte la o asemenea reactie din partea publicului care a venit sa vada un concert fabulos, dar penibil pana la urma. Multi fani au ramas dezamagiti in urma acestui concert. Parerea mea!
Sincer eu nu am vrut sa merg la concert...In loc sa aduca si ei in romania niste cantareti in voga precum Eminem, 50 cent, chris brown, rihanna...etc aduc o babalaca de 51 de ani ca sa saraceasca romanu cu un spectacol de 2 lei...aiurea
Fata asta maddona se cheama nu? care e chilotara rau scuzati-ma de expresie dar numai in nadragi de baba am vazut-o si i-am vazut si varicele la tv cum ea canta e ironic la tv .si atatia bani pentru? 2 ore de muzica cica .scuze fanilor dar mie personal nu-mi place de maddona si am auzit ca e si satanista
Prea mult tam tam...
adica sa fim seriosi nu cred ca era necesar sa aiba atatia badiguarzi
A fost un live susţinut de playback la tot pasul, ca să nu mai spun de vreo 2-3 piese în care am privit doar videoclipuri. Melodii denaturate - femeia asta a făcut mişto de melodiile ei? "Frozen" într-o variantă tehno sau "La isla bonita" combinată cu muzică ţigănească? Şi mai bine - vine asta de la mama draq cu nişte imresii legate de ţigani care nu au o treabă cu realitatea şi-mi dă sfaturi? F**k off!
Am venit cu ideea că Madonna este genul de artist pe care nu prea ar trebui sa-l ratezi cand vine in Romania, însă dacă am fost vreodată fan Madonna, cu siguranţă nu mai sunt. Făcând abstracţie de lucrurile proaste care m-au indispus, a fost din păcate o pierdere de timp, o pierdere de bani (bilet gazon A, de 160RON), în concluzie - îmi pare rău că am fost acolo.
noris324 întreabă: