| pretzel a întrebat:

Ce parere aveti de conect-r?batting eyelashes

10 răspunsuri:
| dreamout a răspuns:

Eh.Connect`r e rromhappy
Slava domnului ca nu canta manele... of of...are voce buna, dar melodiile mi se pare(din cate am ascultat) sunt cam comerciale. Poate asa e la moda acum. Sa fie comerciali cu totsiiphbbbbtphbbbbt
Imi place foarte mult "Americandrim" alaturi de puya, insa cum am mai spus--> comercialtongue
Nu am nimic cu el, e un cantaret valoros, are "gagica" buunalaughing si cam atat e de capul luihappy

@ Bubiko- urat e putin spus...nu`i suport fatalaughing

| Daisy_5316 a răspuns:

Are talent şi melodii frumoase. Întotdeauna scoate câte o melodie care mă face să am o stare mai veselă happy
În fine, să nu uităm că sunt cântăreţi şi mai buni, dar Connect-r e deeeestul de ok.

| Wihaela a răspuns:

E super!

| byencutza95 a răspuns:

Wow! il ador! arata bine si canta super happy

| JCZR a răspuns:

De aratat ara bine normal ca orice vedeta. pardon vedeta romaneasca de proasta calit.In primul rand vorbeste cu accentul ala englezesc de *** nici macar nu cred c stie gramatica coret.In al 2 lea rand are niste ''hit uri'' de cocalar in care isi etaleaza muschii lui d *** care i a obtinut luand pastile nu mergand la sala(sau poate a mers da din cand in cand). Se crede de acum o vedeta internationala. E de ***

| Bubiko a răspuns:

Urat. A avut odata un tricou pe care scria SUNT TIGAN.

| alexadrian09 a răspuns:

Stie ce face cum face si o face la perfectie are voce are de toate eu cred ca e penal omu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

| 8paulica a răspuns:

E un rrom care a dat de faima si popularitate la care nu ar fi visat prin melodii stupide(un fel de glume.parodi), ca mel alea nu-s normale...

| roxaa_5485 a răspuns:

Este superb`!
Frumos si canta super`, Eu sincer apreciez muzica lui!
love struck
Cel mai mult imi place videoclipul acela cu still, pentru ca dansa superlove struck
Parerea mea...

Întrebări similare