| Liviucu a întrebat:

Ce părere aveţi de Justin Bieber? Mie personal îmi place tot mai mult deşi nu l-am ascultat în veci. Bineînţeles că producătorii lui scot muzica, o gândesc, versuri, instrumentaţie. Dar piesele sună din ce în ce mai bine. Şi cred cu tărie că îl va întrece pe Ricky Martin lejer. Are 800 de milioane de vizualizari la piesele din 2009, mult peste media celorlalte vedete de astăzi.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=R4em3LKQCAQ&NR=larg e
Convingeţi-vă...!

Răspuns Câştigător
| Moncherie a răspuns:

De cand i s-a schimbat vocea are mai mult succes happy
Daca s-ar desparti de Selena ar avea mult mai mult
In plus piesa "As long as you love me" avea succes inca dinainte sa aiba clip

12 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Da, pai canta mai misto deoarece i s-a schimbat vocea, are 18 ani acum.

| wforweirdo a răspuns:

Mie nu mi se pare că piesele lui sună bine, nu sună bine deloc. Ce piese sunt alea, compuse de alţii? Adică el ce face, aşteaptă să îi scrie alţii piesele, şi el doar le cântă? Să nu mai vorbim de versuri... foarte profunde, ce să zic. Nu mă atrage deloc, e un gunoi. Din toate punctele de vedere. Poa' să îl tot întreacă pe Ricky Martin, cui îi pasă? Şi ce dacă are 800, 000, 000 de vizualizări? Asta nu înseamnă că el chiar cântă bine. Înseamnă că sunt prea mulţi oameni care nu ştiu ce e aia muzică. Nu vezi că are numai fane de 8-14 ani? Păi ce artist e ăla? O lasă-mă în pace, pentru mine oricum un jeg rămâne, în câţiva ani nici nu o să se mai ştie nimic de el.

Dă-l în morţii lui de păpuşel, chiar n-aveţi de gând să încetaţi?

| Liviucu explică (pentru wforweirdo):

Piesele lui suna din ce in ce mai bine cu cele ale lui Ricky, au aproape acelasi ritm. Cat despre versuri? Fii serios, in toate piesele astazi e vorba doar de sex, dragoste, f*tai, etc. Si sa compuna va avea timp, gandeste-te ca sunt altii consacrati care nu misca un pai. Gen Inna care vorba aia, are o varsta. Are fane de doar 14 ani pentru ca este el mititel si dorit de ele. Si pe mine ma enerveaza si ma enerveaza de cand citisem un articol mai prin iarna cum ca undeva in SUA pe o strada a insultat un paparazzi, ba chiar il lua la bataie. Eu insa ma refer la piesa de mai sus cat si Boyfriend. Si-mi mai place si "Mistletoe" de la el.

| TeoPT a răspuns:

Scoate-ți bă ceara din urechi, dacă melodiile lui sună "din ce in ce mai bine".

| wforweirdo a răspuns (pentru Liviucu):

Sex sau dragoste, tot acolo e. Nu te pune nimeni să asculţi doar piese noi, prefer să ascult o piesă din anii 70 decât o piesă de-a lui Bibăr. Există muzică mult, mult, mult mai bună decât asta, trebuie doar să cauţi. Pentru mine, Inna, Bieber, Ricky Martin, Miley Cyrus, Alexandra Stan, Smiley, Lady Gaga, Guţă, Salam, Tokio Hotel... toţi ăştia sunt la fel. Uite, dacă ţie îţi place, ascultă.

| Liviucu explică (pentru wforweirdo):

Din toata lista ta, doar Alexandra Stan si Andreea Banica imi place mult. In rest sunt cu Trance-ul. Uite si piesa mea favorita ce o ascult in casti cel putin odata pe saptamana. Ma face sa merg mai departe...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FTSRgp5kvY4#!

| CautNume a răspuns:

Chestia aceea se numeste muzica? Tampenile alea sunt versuri? Si ce-mi pasa mie ca are vizualizari? Sa aiba si un miliard ca talent tot nu are.

| MaxEnergyzed a răspuns:

Mie mi se pare tare Ok de cand a cantat Boyfriend care era ascultat de toti copii din scoala mea(inclusiv baietii).happy

| Dumnezău a răspuns:

Ricky Martin si soarecu' asta au ceva in comun.Amandoi sunt notorii poponari si au melodii de toata jalea.Il intrece pe Ricky Martin in ambele, e mai jalnic si mai poponar.Si,apropo,cineva ce da din goarna pe versurile altora nu poate fi numit cantaret. Poate doar un reproducator penal.

| TeoPT a răspuns (pentru Liviucu):

Eu ascult piesa mea favorita cel putin de 3 ori pe zi, nu o dată pe săptămână straight face

| qAnnnna a răspuns:

Hai duceti-va naibii, parca voi sunteti mai presus.laughing Ca vai ca e gay ca nu stiu ce... Vorbiti fara sa ganditi unii dintre voi. As vrea sa va vad pe voi cantand. :* Hai ceau.

| Liviucu explică (pentru qAnnnna):

Bine spus. Niste gelosi ca altii fac bani pe luna cat fac altii intr-o viata. laughing