| Noveron a întrebat:

Ce parere aveti de manelisti si melodiile lor? Si care este genul vostru de melodie preferat?

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Sunt ca si filmele sau ca actorii.
Nu poti compara pe pe Jessica Alba cu Gina Wild.Desigur,amandoua sunt actrite,dar una foloseste capul alta nu prea.
Sau nu poti compara A beautiful mind cu Teens nu stiu cum.
Asa si manelele,desigur este tot muzica,doar ca este foarte proasta,plus ca toate sunt copiate.
Nu exprima nimic,nu exista sentimente,nu exista talent,nu exista munca,nu exista nimic,totul se face pentru bani.
Eu personal nu am un gen anume de muzica pe care il ascult continu,am o gama foarte largam,ascult Rock,Pop,Blues,Flamenco,Salsa,Rumba,etc.

PS
@トキオホテル "Smiley,Loredana,Brenciu,Moga" sunt niste manelisti, primele exemple au fost bune, dar aici ai dat-o in bara.

8 răspunsuri:
| NiallsFutureWife a răspuns:

Nu stiu cum sa fac sa scapam de,, virusul " manele

Sti.manelele nu sunt altceva decat,,strigate de foame"
Muzica proasta si de prost gust pentru bani si putere dar nu merita decat rosii aruncate in ei!
Videoclipuri tampite si numai parasute care scartaie din fund la camera si iti arata,,fundul" buricului doar pentru o paine sau sa apara cu Guta -Puta,ca nea,o vede o tara intreaga si e si ea vedeta ma.
Mie sincer nu-mi place,nu imi pasa de cei care asculta manele si stramba din nas cand citesc asta.
Muzica buna este Queen,Michael Jackson,Madonna,Elvis s.a
Si Smiley,Loredana, Brenciu, Moga.S.a
Asta muzica
Cum ai putea sa compari o manea dea lu guta cu Michael Jackson - Thriller sau Beat It sau mai stiu eu ce melodie celebra
Jos Manele!

| Lore14785 a răspuns:

Eu sunt metalista de cand ma stiu si toti rockerii sunt considerati satanisti, toti manelistii prosti. Daca nu esti in rand cu lumea esti considerat "ciudat".Din punctul meu de vedere manelele sunt de prost gust, cocalari infecti cu "diamante" gigantice in urechi care se iau si de o copila de 12 ani[ gen mamaa sa moara eu esti buna rau] In definitiv muzica buna este cea care iti place happy

| Noveron explică:

Pai si eu is rocker si mie nu-mi pasa daca ceilalti ma considera ciudat si de manele aceeasi parere.
Jos manele!

| DarkRose409 a răspuns:

Sincer este un stil oarecum de muzica si nu ar trebui judecati oamenii dupa stilul de muzica pe care il asculta, totusi ce este drept in mare parte cine asculta sau canta genul asta de muzica nu este un Einstein, si se comporta mai rau ca niste animale. Deci desi nu imi place sa judec oamenii dupa stilul de muzica pe care asculta, in general, aproape toti ce asculta manele nu au un IQ foarte mare. Cred ca la toti ne vine sa ii injuram cand ii vedem ca asculta manele in mijloacele de transport in comun sau pe strada cu volumul la maxim de parca ar fi la ei acasa. Asta nu inseamna ca trebuie sa ii jignim in toate felurile pentru ca nu am demonstra decat ca nu suntem cu nimic mai diferiti de ei, si oamenilor ca ei nu e bine sa le dai prea multa atentie... Nu cred ca cineva poate spune ca vreun manelist a fost vreun mare intelectual...

Sincer este un stil oarecum de muzica si nu ar trebui judecati oamenii dupa stilul de muzica pe care il asculta, totusi ce este drept in mare parte cine asculta sau canta genul asta de muzica nu este un Einstein, si se comporta mai rau ca niste animale. Deci desi nu imi place sa judec oamenii dupa stilul de muzica pe care asculta, in general, aproape toti ce asculta manele nu au un IQ foarte mare. Cred ca la toti ne vine sa ii injuram cand ii vedem ca asculta manele in mijloacele de transport in comun sau pe strada cu volumul la maxim de parca ar fi la ei acasa. Asta nu inseamna ca trebuie sa ii jignim in toate felurile pentru ca nu am demonstra decat ca nu suntem cu nimic mai diferiti de ei, si oamenilor ca ei nu e bine sa le dai prea multa atentie.

Oricum, mie personal imi place muzica rock si pop (rareori pop, mai mult rock) trupele gen Falling in Reverse; Tokio Hotel; Alesana; Linkin Park; Bullet for My Valentine; Silverstein; Nickelback; Breaking Benjamin; Evanescence; Paramore; Simple Plan; Skillet; Michael Jackson etc.

| UatDaFacx3 a răspuns:

Mie imi plac sh unele manele, dar nu sunt nebuna dupa ele...genurile mele preferate sunt house-ul sh RAP-ul...

| Lore14785 a răspuns (pentru DarkRose409):

Nu te supara, dar ce cauta Tokio Hotel pe lista?straight face FAILLL

| Lore14785 a răspuns (pentru Noveron):

Pai vezi tu majoritatea sunt rockeri...dar am nistre intrebari: de ce iti plac cei de la bullet for my valentine? Ce sentiment iti transmit versurile lor? De ce rock si nu pop? xD

| Noveron explică:

Pai melodiile lor de cele mai multe ori se potrivesc cu starile si sentimentele mele si ma pot exprima mult mai usor.