Doamne. Ce frumoase sunt. Ce mult e schimbata lumea.Acum se cunoaste numai Guta, Salam, etc.Ma gandesc cum nu e si Paine, Vin si Mezel
Mai eu am asc andre in copilarie de am inebunit, mi-a plc f mult formatia cand eram mica insa acum nu stiu...nu se mai asc genu asta disco, ca in anii 2000insa mie mi-a plc si asia, bambi(iubeam piesa aia 2 ochi caprui), iar ani de liceu te rog se asc la orice festivitate la sk si o aud mereu. Mi-au plc atat de mult si fac parte din viata mea
Am crescut si eu tot cu aceste melodi se pare ca avem aceleasi gusturi melodii foarte frumoase sus cu anti-maneaua
Sunt cele mai frumoase, spre deosebire de toti manelistii, saiu mai stiu eu cine, care se cred cantareti de mare valoare.
Interesant. Totusi, ca parere personala, incercati sa iesiti din " blegozitatea " versurilor dulci si ascultati ceva ce pune singele-n miscare! http://www.youtube.com/watch?v=KHEvAu2RcZg&feature=related
@mg fii sigur/a ca nu ascult foarte des aceste melodii eu doar vroiam sa le aduc aminte. Daca e-as asculta des nu ar mai avea nici un farmec