| Demzz a întrebat:

Ce parere aveti de serialul Pariu cu viata? dar trupa La La Band?

Răspuns Câştigător
| HermioneLove a răspuns:

Pariu cu viata:este unul dintre cele mai super serial cu adolescenti! love struck thumbs up nu pierd nici un episod! nu inteleg de ce la restul'nu le place! fiecare se uita la ce vrea! mie mi se pare un serial genial cu niste actori geniali! pref.mea este Alina Eremia(Ioana) toti au voce super iar serialul contine de toate:umor, drama, actiune, muzica, romantism! este super ca am putut descoperii si LaLa Radio! tocmai asta ascult si acum! abia astept sezonul 3!love struck love struck love struck
LaLa Band:super trupa toate piesele lor sunt geniale la fel ca serialul! membrii au voci extrordinare! eu si clasa mea chiar semanam un pic cu ei...ne place sa cantam toti impreuna sa dansam este super! suntem un fel de ''LaLa Band Junior''!love struck in concluzie:ne distram, cantam ne intelegem toti ne sprijinim etc!
LaLa Band si Pariu cu Viata cel mai tareeeeeee serial de adolescenti si o super trupa! mi-ar placea sa fiu la unul din concertele lor!

86 răspunsuri:
| Demzz explică (pentru Apache):

Ce raspuns ii asta?

Apache
| Apache a răspuns (pentru Demzz):

Unul in limitele acceptate de site.
Daca intr-adevar mi-as spune parerea de serialul si trupa asta...atunci mi-as lua ban direct

| Demzz explică (pentru Apache):

Nu inteleg dc nu-ti place...in fine fiecare cu gusturile lui dar asta nu scuza faptul ca in poza aia era o injuratura! tongue

| Norvegianul a răspuns:

Serialul e inca o telenovela tip romaneasca, iar trupa e de c.acat fiindca e ceva gen Glee.

| CautNume a răspuns:

O tampenie.
Nu inteleg cum pot unii numi adunatura aia de oameni ce incearca sa canta "trupa".

| CRISS69TM a răspuns:

De prost gust si o adunatura care se vrea trupa.niciodata.sunt jalnici.toate caricaturi. si filmul unul dintre cele mai cretine filme din toate timpurile.

| HermioneLove a răspuns (pentru CRISS69TM):

Este serial draga, nu film!

| HermioneLove a răspuns (pentru HermioneLove):

Scuze nu am vrut sa-ti zic tie acel raspuns lung celalalt era!big grin raspunsul lung era pentru fanaMileyHannahSelenaDemi92 mai bine nici nu te obosi sa citesti!

| HermioneLove a răspuns (pentru HermioneLove):

Seriale*

| Demzz explică (pentru CRISS69TM):

Daaaaaaaa de parca tu stii ce ii aia muzica!laughing hai lasa-ma!

| Demzz explică (pentru HermioneLove):

Felicitari Lola16coolKissForYou! ai avut un raspunsi interesant si frumos asa cum ma gandeama si eu! cel mai mult m-a impresionat faptul despre clasa ta ca sunteti asemenea trupei LaLaBand! Felicitari! asa vrea sa va aud cantand! si daaaaa si eu as vrea sa merg la un concert de al lor! big grin imi plac la nebunie La La Band si este mega-super Pariu cu viata! meriti fundita!

| CRISS69TM a răspuns (pentru HermioneLove):

Si serialul nu este tot film? este film,are mai multe serii,de aceea este serial,exista film artistic care poate avea cateva parti, exista film documentar, film de animatie, si ce or mai dar tot filme se numesc.voi toate trei la un loc nu aveti nici macar un neuron, ati demonstrat asta prin raspunsurile voastre.bine ca sunteti doar voi. faceti si voi parte dintre noi si trebuie sa va acceptam.trebuie sa dam dovada de umanitate atunci cand oamenii au probleme.voi cand va uniti iq-ul vostru este maic decat il aveti separat.

Nu draga nu este tot una! i-a descopera si tu greseala! majoritate raspunsurilor date au fost OK de aceea la asta am si primit funda! tongue de unde stii ca suntem doar noi? crede-ma sunt muuuult mai multi! care voi? voi gasca prostiilor? laughing sorry dar nu facem parte nici una din asa ceva! nu am nici o problema daca tu ai nu este vina mea tine-o pentru tine! care trei? nu stii sa numeri? suntem 4! eu, Cocolinna2013, FanaMileyHannahSelenaDemi92 si EUsophiaPrincess! si probabil multi mai multi! dar tie cine ti-a luat tie apararea draga? bunica? rolling on the floor)))) Nimeni! tongue

| mirunaoprea a răspuns (pentru CRISS69TM):

Inteligentule,las-o mai moale cu scrisul! nu vezi ca scrii degaba? :)) eeee acum nu mai sunt 3-4 sunt chiar 5 cu mine! baaaa cum spui ca nu au talent LaLa Band?:O OMG dar ce aiurit te-a mai facut m a t a! si Selena, Demi si Miley sunt super si ce ai daca lor la place? eu pentru cultura ta generala, am castigat premiul Fii un star Disney Channel! si stiu ce ii aia muzica deci nu spune tu mie! nu vreau sa ma laud dar voce foarteee buna pentru varsta mea(17 ani) uite:
http://www.youtube.com/watch?v=TDJ7k3ir9_4
http://www.youtube.com/watch?v=l4zYFef0MmQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tFl1aLVAkGk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_-aTjWgsNIg
daca ti se pare ca nu am voce e clar:esti gelos! ba vedetele alea chiar au talent si tu esti un nemernic si jumatate si lasa-le pe fete in pace au dreptate nu ca tine un mucos...hai mars!

Logic, ca voi va dati funda numai pe prosti.eu tot repet ca nu ai creier sa judeci. faci parte dintre noi, adica gasca TPU. daca tu crezi ca gasca TPU este gasca prostilor, credeti atunci odata ca aveti probleme cu capul, si nu oricum, mari de tot.eu cred ca voi sunteti ce ai spus, nu gasca tpu.nu puteti sa intelegeti nici macar sensul cuvintelor.

Nu este prostie raspunsul meu! de parca al tau este mai bun! da bine gasca TPU se imparte in mai multe grupulete daca nu ai observat! si TPU stii macar ce inseamna? cred ca nu! inseamna toti pentru unul dar binenteles ca habar-nai! grupul vostru de pe TPU nu m-am referit chiar la tot! si nu nuuu nu suntem! ia citeste raspunsul Mirunei! ea este o cantareata si stie ce-i muzica!

| CRISS69TM a răspuns (pentru mirunaoprea):

Acum sunt curios sa vad cate parasute proaste pot aduna de pe site.lasa-ma pe mine cu disney-ul tau, ca de acolo iasa toti falsii, care se cred cantareti.tu crezi ca pe mine ma intereseaza sa ascut prostiile alea.alta cu limbaj suburban.

Stie pe dracu. falsa aia. daca aia canta bine, eu sunt michal jackson.

| mirunaoprea a răspuns (pentru CRISS69TM):

Parasuta esti tu HANDICAPUTULEEEE! ai un creier plin de tarate du-te ma dracu'! piei satana infecta! nu-s prostii este muzica buna tu nu ai de unde stii pentru ca asculti RAHATURI! daca te crezi asa destept da-mi si tu mie un link de la o piesa cantata de tine sa auzim cum stii sa canti! ce suburban! vezi sa nu te ineci cumva!(cretinule)

| CRISS69TM a răspuns (pentru CRISS69TM):

Si nu te mai scoate cu grupurile.aici exista un singur grup, care a plecat de la deviza toti pentru unul.stiam ce inseamna, nu te mai crede ceea ce nu esti.

Chiar stie! d hai sa te auzim cantand sa vedem cum stii tu! Michaelul lui Satana esti tu! si se scrie cu initiale un nume inalfabetule! de curiozitate:ai ascultat macar sa vezi cum canta?

Draga ce am zis este adevarat dar tu faci parte din gasca prostilor! nu sunt multi pe acest site recunosc sunteti vreo 2-3-4! dar tu esti cel mai mare! d i a v o l e!

Se scrie, analfabetule, ni cu i.cum ai scris tu, inalfabetule.repet,nu te mai da ceea ce nu esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mirunaoprea):

Vrei muzica buna? Asculta Queen, Bob Marley, Metallica, Nirvana, Judas Priest, Pink Floyd s.a.m.d.
Trupa aia este intr-adevar o copie a casting-ului Glee si este foarte esuata, m-au oripilat clipurile lor. Dar, cum sobolanii mediocri ca tine se multumesc cu muzica asta poluata si nu vor sa asculte ce-i de calitate, niciodata nu vei descoperi muzica adevarata.

Te-ai hotarat sama iei in gasca ta? nu sunt sanse.gasca TPU nu are 2-3-4 membrii.eu nu fac colectie de prieteni.eu le dau adresa de mess.

Nu am spus ca are 2-3 membrii am spus ca sunt cei care sunt cu tine! pa, pa ign!

| ElDictator a răspuns:

Mi se par un cor de pisici obosite.
Muzica adevarata trebuie sa transmita ceva, un mesaj mai puternic mai profund. Nu doar cum sa iubesti si cum sa schimbi lumea in bine. Astea-s mesaje adolescentine. Sa nu mai vorbim ca muzcia adevarata se canta live, iar astia sunt pamant la acest capitol.

| CRISS69TM a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ele de van halen, judas priest, led zepelin, deep purple, ozzy si multe altele.ele cunosc numai muzica de inculti.

| mirunaoprea a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mersi nu am nevoie sa-mi spui tu ce sa ascult! aia nu-i muzica sunt doar niste tipi care urla nu canta! pa

Întrebări similare