Pariu cu viata:este unul dintre cele mai super serial cu adolescenti! nu pierd nici un episod! nu inteleg de ce la restul'nu le place! fiecare se uita la ce vrea! mie mi se pare un serial genial cu niste actori geniali! pref.mea este Alina Eremia(Ioana) toti au voce super iar serialul contine de toate:umor, drama, actiune, muzica, romantism! este super ca am putut descoperii si LaLa Radio! tocmai asta ascult si acum! abia astept sezonul 3!
LaLa Band:super trupa toate piesele lor sunt geniale la fel ca serialul! membrii au voci extrordinare! eu si clasa mea chiar semanam un pic cu ei...ne place sa cantam toti impreuna sa dansam este super! suntem un fel de ''LaLa Band Junior''! in concluzie:ne distram, cantam ne intelegem toti ne sprijinim etc!
LaLa Band si Pariu cu Viata cel mai tareeeeeee serial de adolescenti si o super trupa! mi-ar placea sa fiu la unul din concertele lor!
Si ce nu ti se para buna muzica mea? oricum chiar trebuie schimbata lumea.
Am o misiune pentru tine in acest sens
Vorbeste cu baietii care ard mici pe valea prahovei sa stranga gunoiul dupa ce isi umplu burtile.
Nu intelegi ca aia nu este muzica? nu ne place pentru ca suntem mai inteligenti.
Da, poti fi sigur de asta
"aia nu-i muzica sunt doar niste tipi care urla nu canta!" iti dai seama ca a vazut acolo Metallica si ce a crezut, ca am insirat numai trupe de rock si Bob Marley nici nu canta rock.
Asa sunt sobolanii mediocri, nu ne ramane altceva de facut, decat sa ii calcam pe gat de cate ori ii prindem.
Daca trebuie schimbat nu putem accepta sa inlocuim cu ceea ce este de fapt in ziua de astazi, incultura.sa promovati mai departe incultura nu se poate numi schimbare, si nici nu putem ramane impasibili.
Gunoiule,Miruna are voce, si chiar i-a haaaai tu si inregistreaza-te cantand sa vedem cum te descurci! vreau sa-ti spun urm lucru:eu o cunosc pe una din admine, si nu te pe net dar este verisoara cu mine si pot oricand sa-i telefonez, sa te scoata de pe acest site fie ca injuri fie ca nu! am mai facut asa la 1-2 deci daca nu termini si nu recunosti ca Lola are dreptate, poti spune pa, pa siteului! si poti sa-ti faci cate conturi vrei pe toate ti le sterg! al meu nu o sa fie ster bineinteles, orice as spune si nici fetele:MirunaOprea, FanaMileySelena... Lola16. si Cocco... asa ca ai grija! ce ai de spus in apararea ta?
Ba eu i-am luat apararea cocalaro. Ma c*c in pariu cu viata si in voi care va uitati la asa ceva.
Du-te de aici cu falsurile alea. Cica nu te lauzi dar tu te dai marre sa ne arati ca stii tu sa canti. Ma p*s pe premiul tau acordat pe nedrept. tu zici ca, canti bine dar am pisici care pe langa tine sunt Michael Jackson
Stie un c***t. e o cantareata de 2 bani care se da mare ca a castigat ca premiu curul meu
Ba retardato, a zis el cumva ca stie sa cante? El a zis ca tu nu stii sa canti proasto!
Ba ce tuta esti. Ia cauta in dictionar cuvantul ''inalfabet'' sa vedem, il gasesti? Ce ma enervati ca sunteti proaste si va dati destepte si il corectati pe CRISS69TM ca a scris un nume fara litera mare
Ba ce tuta esti. Ia cauta in dictionar cuvantul ''inalfabet'' sa vedem, il gasesti? Ce ma enervati ca sunteti proaste si va dati destepte si il corectati pe CRISS69TM ca a scris un nume fara litera mare. pentru cultura ta generala cuvantul pe care voiai sa-l spui este ''analfabet''
Ii ador, ii iubesc, am mers la toate concertele lor, nu am ratat nici un episod din Pariu cu viata!:X:X:X:X:X:X:XPoate mergem o data amandoua la concert:X
Ce prost esti! oricum i-am zis sophiei sa te stearga de pe acest site! spune pa
Pai atunci sa nu se bage in alte intrebari cand el nu-i cu nimic mai bun! cine esti copilul lui Criss sau bunicu cine esti?
Si apropo draga, tu ai venit doar astazi pe site nu ieri sau cand a fost discutia deci!
Da dar tu din prostie si nestiinta ai gresit acea litera, el din graba si nervi pentru prostii ca tine
Chiar si daca imi sterge contul, ceea ce, apropo nu cred, nu o sa poti sa ma opresti din a folosi site-ul acesta si din a-mi face un alt cont.Nu ma intereseaza ce crede o pitipoanca de max 5 ani care se uita la seriale proaste. Poti sa comentezi cat vrei, eu nu o sa te mai bag in seama pentru ca eu nu imi pun mintea cu oamenii prosti
Cocolinnutza întreabă:
zinika96 întreabă:
stefioctavia întreabă: