Ce **** aveti cu lala band astia? exista doar in pariu cu viata. nici macar nu sunt o trupa reala. si o trupa mica din garaj canta mai bine ca ei si au si cantece originale. sunt de rahat.
Cea mai handicapata trupa...Numai cand ii aud mi se face rau.Cand il aud pe fratemiu ca asculta melodii cu trupa asta ii inchid boxele!
Thanks.
Bine imi merge, repet in fiecare zi si am decis ca din vara sa incep sa cant prin cluburi unde se asculta rock, poate sa particip si pe la niste concursuri...
Daca stau degeaba si nu repet zi de zi nu voi mai ajunge unde doresc...
Poate ca daca voi canta prin cluburi unde se asculta rock sau daca particip la concursuri poate o sa imi gasesc si restul de membri pentru a forma o trupa...
Salut, sunt trupe rock cu solisti care au voce subtire ( joasa ), ca tocmai am descoperit ca pot lasa si vocea foarte jos si am o voce subtire, dar subtire rau.Pot canta rock si cu vocea asa?
Ca vreau sa stiu daca ma ajuta pe viitor.
Hai sa iti explic:-pot sa cant si cu voce subtire, si ceva asemanator ca Axl Rose sau cei de la AC/DC, si cu voce groasa, si pot tipa foarte mult, si mai pot canta in niste feluri da nu stiu cum se numesc)
Ancuta5678 întreabă: