Vai de capul ei, sa invete sa cante, sunt convins ca daca o intrebi de teorie muzicala habar n-are.
Cred că sunt mulți muzicieni care n-au habar de teorie muzicală și sunt geniali în domeniul instrumentului lor.
Geniali pe coveruri, ca fara teorie muzicala nu poti sa compui nimic.
Ba poți. Compunerea după ureche e cel mai vechi mod de a crea muzică. N-ai nevoie de teorie muzicală pentru a compune o melodie cu timpul 4/4 sau 2/4, n-ai nevoie de cunoștințe despre terțele mici sau mari de la începutul unei game sau despre scăli diatonice sau armonice. Poți face o melodie doar cu scala cromatică și să fie un cântec decent.
Da, adevarat, poti sa compui muzica fara teorie muzicala dar in nici un caz nu iese ceva genial cum ai zis.Tin minte ca m-am chinuit sa fac un solo de chitara pe la inceputuri o saptamana si practic nu-mi iese nimic...Acum improvizez de 10 ori mai bine decat ce imi iesise atunci, asta dupa ce am invatat game, arpegii, cum sa gasesc o octava, sa fac legato etc.Deci, dupa parerea mea doar sa ai noroc sa nu stii teorie si sa te bage cineva in seama...
Kill3r666 întreabă:
Axzwell întreabă:
AndreeaCristina96 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
vanessa_3837 întreabă: