Eu nu inteleg de ce in toate telenovelele are rol principal
Ca sunt unele mult mai dragute decat ea
Nu prea imi place cum arata..
Sincer nu imi place de ea nici telenovele
nici cele facute de Romania
prefer sa ma uit la filme comedie horror etc
deci nu prea imi place
o zi buna
Probabil nu tuturor o sa le placa ce cred eu dar niciodata nu poti multumi pe toata lumea. Mie mi se pare ca e "fara sare si piper", antipatica si nu are talent in actorie(parearea mea personala)
Mi-e antipatica. De la inceput mi-a fost. Nu-mi place nici macar coafura ei. Mi se pare urata. Mi se pare figuranta. Mi se pare increzuta. Uita de Adela Popescu... Idolul vostru? Fetelor. fiti serioase!
Mie mi se pare o dulce... de-abaia astept sa inceapa sa joace in serialul ''Aniela''. poatre iti vezi schimba parerea despre ea
E o fata din provincie care a avut mai multe roluri in telenovelele romanesti nu am nici o parere despre ea
Sunt pers pe care le agreezi si pers care nu Pur si simplu nu imi place are ceva in ea care ma face sa nu o plac
Mai lasati ne cu adela popescu ca mie una nu imi place e urata nici nu stie sa se imbrace cel putin, in filme numai zic iar de cantat incearca sa o imite pe thalia ar vrea ea dar nu e de nasul ei, iar cu dan bordeianu zici ca sunt impreuna ca 2 sobolani mai schimbati si voi personajele mereu adela asa frumoasa credeti ca este? ce drac macar sa joace ca in telenovelele adevarate sunt mii de persoane care refuza se se uite la telenovele romanesti de **** ce dati voi mai lasati neeeeeeeeeeeee
Mie nu prea imi place! eeeeeeee naspha! canta frumos, dar inrest nu imi place deloc fata aia!
Eu am o parere buna despre ea,era idolul meu din copilaria.Si nu puteti sa ziceti ca nu are talent la actorie deoarece mie mi se pare ca da:d, iar de cantat, canta destul de bine
girllll întreabă:
iubitica_2607 întreabă: