Este un artist desavarsit! Nimic mai adevarat. A demonstrat! Imi place enorm de mult.
Super grozave cantecele (mai ales europe skyes) si el imi place foarte vmult
Un violonist "din flori" slabut, overrated, si efeminat. Voce n-are mai deloc, da' pentru hipsterasi, vioara lui rupe norma, la fel si vocea.Nu-mi place ce canta, are un stil prea simplist, amatorist, pentru un violonist. Edwin Marton il face rotocol, si-l arunca de pe stanca.
Mie mi se pare incredibil. Chimia dintre el si vioara este incredibila si destul de rara. Uite o piesa noua, compusa de el. Mie mi-a placut enorm.
http://www.youtube.com/watch?v=6TeR1Gtr4Js
Sunt foarte incantata de el ca om si ca artist, l-as asculta la orice ora din zi si din noapte! Si ca om, chiar are grija de fanii sai, ii considera prieteni. E ff tare baiatul!;-)
Eu cred ca este un artist desavarsit si are un stil aparte, iar probabil din cauza asta unii nu ii gusta genul de muzica. Mie imi place foarte mult!
Alexander Rybak este un artist, un violonist, un cantaret si un om minunat! Un exemplu de performanta, valoare, profesionalism insotite de modestie. Eu il apreciez si il admir!
Cat despre cantece, majoritatea sunt compozitii proprii. Si nu doar pe genul pop care sunt cele mai cunoscute, ci in multe stiluri de muzica. Mie imi place muzica lui!
Deci un BIG LIKE pentru Alexander Rybak!