Este dezgustator...
emo...nu stiu...deci mi-a venit sa vomit cand l-am vazut (nu glumesc)
singurul lucru care-mi place la el sunt ochii
Preferatu meu dintre toti...Ador vocea aceea matura pe care o are.E genial omu asta,chiar ma inspira versurile.
Ma regasesc in muzica celor de la BVB.
E frumos, canta bine, arata bine imi place si relatia lui cu fanii(e foarte deschis cu ei).
Il iubescccc
Salut!
Wah? Andy? AndySixx? :O Mai rar gasesc fani. pe TPU
Anyway, e cel mai tare, pe langa restul din trupa :X Are o voce superba si nu numai, arata si bine nu? Tu ce crezi? Ador melodia knives and pens si mai ales cum e machiat acolo.
Pfoaii.cred ca daca ma apuc nu mai termin. e.superr. deci sunt innebuniitaa dupa el. are o voce atat de superba. ochii magnificii copull de admirat. si parul si mai multe. deci e un super om cu un suuper caracterr.
Andy Biersack, numai cand pronunti numele te iau niste furnicaturi pe spate. Vocea aceea superba, Ochii aceia albastrii intens, relatia sa cu fanii... Cum sa nu il iubesti? :X:X:X:X:X
Andreea_1209 asta e genul ala: Wooo Selena Gomez, Wooo Justin Bieber, gen /:) Intelegeti voi la ce ma refer:)) Apropo, stiati ca este o petitie pe net pentru a-i aduce pe Black Veil Brides in Romania? :D Ar fi superb :X Uitati aici link-ul :> :http://www.petitieonline.net/......98063.html :D
@Andrada
toti cand vad pe cineva mai, idk, par lung negru, machiat cu negru, gata, il catalogheaza drept emo uite, ca sa te luminez, nu e emo, si Black Veil Brides nu canta nimic emo, ei canta *drum rolls* screamo! [emo venind de la 'emotional', iar screamo'ul HURRRRRRR DURRRRR ARRRRGH nu prea suna emotiv, nu crezi?]
Anyway, e. hot tipul, in majoritatea pozelor
Ador andy sixx are niste ochi :X ssuperrr si ca veni vorba justin biberon daca am face un zite de vot intre justin biberon si andy sixx andy ar fi cel mai votat deci cheau vam :* bafta
Uuuuuuu Fan BvB :X Nu stiu multi sa aprecieze trupele de genul asta. Mie imi place stilul lor, nu neaparat muzica, desi acum ceva vreme ii ascultam la greu
Omul ala e super! Are o voce superba (potrivita genului pe care il canta) + este si dragut(mai ales ochii lui sunt minunati)
Cand am intreba eu asta am primit numai raspunsuri ceva gen:Copilas penibil, urla la microfon sau mai stiu eu ce alte chestii si asta m-a enervat la culme!
Il ador pe Andy Sixx:
1.Are o voce frumoasa si melodiile sunt misto
2.Arata bine(are ochi albaaastri:X:X:X )
3.Ii sustin muzica pentru ca mi se pare ca versurile transmit un mesaj, deja melodiile sunt foarte rasunatoare
O fi sa nu emo nu ma intereseaza. Important e ca are o voce minunata si arata si foarte bine ♥
Imi place mult, si are o privire asa diferita, fata de a altor cantareti, mai ales in videoclipul melodiei knives and pens, ma bucur ca mai exista oameni care sa comenteze asa de mult de el si de black veil brides
Are o voce minunata. Si il apreciez pentru ca atunci cand era mai tanar a avut curajul sa fie diferit si sa treaca peste ce ziceau cei din jur. Cred ca este o persoana minunata. Si nu trece o zi fara sa ascult Black Veil Brides - Carolyn.
Doamnee! Andy Sixxx trebuie sa fi prost ca sa nu-l placi! este cel mai dragut din lume
Hmm o.O Andy Sixx what can i say about him? Canta bine, imi place stilul lui de a fii si imi place muzica pe care o canta.Sunt un mare fan BvB.Andy Sixx e idolu meu in muzica