Mie îmi place Slash.
Chiar dacă uni zic că s-a înjosit cântând cu Fergie ( http://www.youtube.com/watch?v=EUOpQwsc0dE ), dar până la urma şi Fergie are voce, şi e foarte populară.
Şi să nu uităm că Slash, a fost/este unul dintre cei mai mari chitarişti ai lumi.
Respect.B-)
Am vazut ca a cantat cu fergie, dar nu stiam ca asta il `injoseste`
oricum sunt perfect de acord cu tine!
Din punct de vedere tehnic este impecabil si aparte. Este cu siguranta o legenda a rock-ului, iar colaborarea cu Guns a fost varful carierei lui. Totusi in afara de tehnica si compozitie nu impresioneaza destul de mult cat sa fie intre chitaristii mei preferati.
Just awesome cel mai bun chitarist ever! si daca tot a venit vorba de fergie...ati vazut ce a scos din ea? cred ca a fost cea mai buna prestatie a ei de cand exista
Mie imi place mult si Beautiful Dangerous.Pana la urma macar Fergie are talent si ce conteaza ce melodii a mai cantat ea, atata timp Beautiful Dangerous este superba?
''Beautiful dangerous'' îi chiar faină. Fergie putea face ceva, dacă nu se alătura cu pârţarii ăia de la BEP. Deşi Slash putea face o altă alegere. Şi vreau să te văd cu joben
Cât despre Slash. E un geniu! Nuff said.
Mie nu-mi place deloc melodia. Mi se pare comercială. Îmi place chitara. Şi e de înţeles - e partea lui Slash.
Ai dreptate. Fergie putea cânta muzică ceva mai bună.
Mai,Slash e cel mai GENIAL chitarist din lume.Bate pe oricine.Pacat ca s-a destramat Guns n'roses.Mai,numai Axl mai e din formula originala...Axl nu e nimic fara Izzy, Steve si Slash. Drogurile astea... LOVE THE OLD GN'R!
Slash e bestial..pacat ca nu mai e in GnR, si nu conteaza prea mult ca a cantat cu Fergie ca nu a cantat cu fuego Slash tot cel mai bun ramane cu oricine ar canta nu scoate nimeni solo-uri ca el
Un mare chitarist unul dintre cei mai buni din istorie in primii zece clar
Element25 întreabă:
lifeislife întreabă:
anonim_4396 întreabă: