Majoritatea umectatelor care ascultă rap fac asta doar pentru imagine, habar n-au ce se întâmplă dincolo de ambalajul ieftin de "uite, sunt pi2dă și ascult Specii și pă Cedrea". Măcar manelistele sunt sincere cu propriile gusturi muzicale.
E trist pentru că eu cunosc o groază de cazuri asemănătoare în care o tipă spunea că ascultă Specii și când am întrebat-o de melodia,, Boomba'' a început să zică c-o știe, când am pus-o s-o fredoneze spunea că nu și-o aduce aminte. Da, trebuie să trecem și prin etapele astea ale vieţii când cunosti unu' căruia îi place un gen de muzică și îl ascultă singur, iar atunci când e în preajma celorlalţi își schimbă brusc preferinţele muzicale
Bună,
Cred că multe ascultă rap pentru a părea interesante. De manele nici nu zic, că aia e o lălăială mai rea ca dubstep.
Oricum, eu nu mă iau de nimeni, decât dacă am motive deci, le las în pace, n-am treabă cu ele.
Numai bine!(:
Nu îmi place muzica rap și nici manelele. Ascultă ce vrei, mie oricum nu îmi place.
Mai nou toate asculta rap.dar foarte putine fete inteleg mesajul. Daca stii ca asculti rap degeaba intoarcete la manele!
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: