| Rockzy a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care asculta rap si despre fetele care asculta manele? p.s.eu ascult rap nu manele dar vreau sa vad ce parere ai despre alea de asculta manele

8 răspunsuri:
| zacusca16 a răspuns:

Mai nou toate asculta rap.dar foarte putine fete inteleg mesajul. Daca stii ca asculti rap degeaba intoarcete la manele!

| SweetChild1 a răspuns:

Nu îmi place muzica rap și nici manelele. Ascultă ce vrei, mie oricum nu îmi place.

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Cred că multe ascultă rap pentru a părea interesante. De manele nici nu zic, că aia e o lălăială mai rea ca dubstep.
Oricum, eu nu mă iau de nimeni, decât dacă am motive deci, le las în pace, n-am treabă cu ele.
Numai bine!(:

| Polaris a răspuns:

Majoritatea umectatelor care ascultă rap fac asta doar pentru imagine, habar n-au ce se întâmplă dincolo de ambalajul ieftin de "uite, sunt pi2dă și ascult Specii și pă Cedrea". Măcar manelistele sunt sincere cu propriile gusturi muzicale.

| Ironicnαme a răspuns (pentru Polaris):

E trist pentru că eu cunosc o groază de cazuri asemănătoare în care o tipă spunea că ascultă Specii și când am întrebat-o de melodia,, Boomba'' a început să zică c-o știe, când am pus-o s-o fredoneze spunea că nu și-o aduce aminte. Da, trebuie să trecem și prin etapele astea ale vieţii când cunosti unu' căruia îi place un gen de muzică și îl ascultă singur, iar atunci când e în preajma celorlalţi își schimbă brusc preferinţele muzicale

| Sociopat a răspuns:

Tarfe toate.

| Rockzy explică (pentru Sociopat):

Tarfe? Nu-i adevarat

| iHateYou a răspuns:

Degeaba asculti rap daca nu il intelegi... mai bine asculta manele. ***

Întrebări similare