Eu am fost nevoită să ascult acum vreo 2 săptămâni o melodie de dubstep sau dnb (nu ştiu care e diferenţa).
Aia e muzică de extratereştrii.
Mie chiar imi place. Nu am un motiv anume, dar imi place cum suna, transmite o stare placuta.
Da. Il consider mult superior house-ului obisnuit. Genul ala de muzica a fost alterat rau, nu mai este nimic din house.
Preferat...hmmm, nu cred ca am. Dar apreciez mult proiectul celor de la Ster3o MilK si piesa lor de debut. Chiar sunt interesata sa vad daca prin introducerea unui nou stil de muzica in Romania, se va schimba ceva, oricat de putin.
Numai bine!
Nu cred ca am ascultat vreodata ceva dubstep, un link ar fi fost de folos!
Am o părere preponderent bună.
îmi place pent'că nu e (încă) atât de comercial încât să fie lipsit de originalitate şi uneori pur şi simplu vrei să îţi încerci boxele. unele melodii ''mă prind''.
superior haosului obişnuit de la tv şi radio.
Kromestar, Grixis - Cold (piesă superbă, parol).
Http://www.youtube.com/watch?v=UKeU6jISXzw Aici un mashup mix dubstep. Poate va place!
E foarte bun pentru o petrecere, ' te baga in priza ' dar sunt si melodii mai calme care sunt placute cand vrei sa te relaxezi.
Imi place. adica il ador. unii numesc acest stil : prostesc. doar pentru ca nu prea scot din gura mai nimic. cat despre artistul preferat... SKRILLEX
Imi place foarte mult Borgore...melodiile mele preferate ar fi: love, act like a ho, nympho, money, ice cream. DnB mai ascult Pendulum cu melodiile cele mai tari: Tarantula si Blood Sugar.
Acum mai ascult si de la UKF Mixez. Si nu e muzica de extraterestrii... e un stil de muzica. Asa cum e populara, manelele, rock-ul, jazz-ul. Nu cred ca e nevoie sa le enumar pe toate, dar adoooooor dnb-ul.
Eu ascult dubstep si imi place va recomand UKF, dub Krookz, Borgore, Dub sitk mai ales UKF este cel mai tare ascultati si voi daca vreti va dau un link de youtube:Xeste foarte tare RESPECT dubstep
Te sfatuiesc sa nu asculti vreodata! Pentru mine house, dubstep sau dnb e cam acelasi lucru.Mai nou am gasit un remix dubstep facut dupa o manea.Am ramas cu traumex_x
Am ascultat de curand o melodie dubstep (skrillex-scary monsters and nice sprites) si am ajuns la concluzia ca oamenii irosesc timpul formand genuri de muzica facute pe calculator adica una e sa canti la chitara o melodie compusa de mine si altu' sa nu poata sa imite perfect si alta sa scoti sunete extraterestre care sa te streseze si apropo CE II CU EXPLOZIA DE DUBSTEP IN ROMANIA?!?! PE STRADA NUMA ASTA SI DEOBICEI NICKI MINAJ SI ALTE CIUDATENII si pe noi astia care suntem mai diferiti din toate punctele de vedere unii oameni se uita ca la spanac, mie de multe ori mi s-a intamplat sa mi se zica "bai fetito asculta muzica de oameni nu tampenii d'alea de rock si crede in dumnezeu ca doar el te'a creat"adica care este problema unor oameni daca unii sunt atei si din punctul meu de vedere sunt mai dezvoltati mintal ateii decat crestinii care au o biserica la fiecare colt de strada...scuze ca mam abatut de la subiect
Dubstep am inceput sa ascult cu vreo 2 ani in urma. nu ascultasem inainte melodii. stiam de genul dubstep ca e diferit asa. dar nu m-am interesat. am ascultat niste melodii foarte cunoscute gen " emalkay when i look at you, mr eden sierra leone, flux pavillion bass cannon. iar ce prefer eu sunt flux pavillion, modestep, mr eden, afrojack, deadmau, example, gemini, ghost, rusko, nit grit, mojo... si altii nu prea imi mai vin in minte. Skrillex ma oftica... au dat'o in comercial, li se da muzica si la tv. se fac tot felul de remixuri combinate cu alte genuri de muzica. si sincer sa fiu. skrillex nu mai e ce a fost. deci nu ascult. nu am zis ca urasc, doar k nu ascult. sunt si melodii placute urechii mele. dar prefer sa nu. iar UKF rar. dar ascult. deci dubstepul pentru mine iti ofera niste momente de patrundere. in lumea ta proprie. esti una cu sunetul. chiar daca nu intelegi sunetele, asta e scopul sa nu ai habar ce e cu tine, sa poti sa scapi de stres, furie, si alte necazuri. chiar ma simt bine, cand ascult unele melodii.
Dubstep-ul, CLAR e superior house-ului asta comercial din ziua de azi. Imi place mult pentru ca te face sa evadezi din rutina asta si sa uiti de griji. Eu sincer, mult mai bine m-am distrat la un party Dubstep/DnB decat la un party obisnuit cu muzica pe care o auziti voi la tv/radio :)) Uitati aici grupul nostru romanesc, va asteptam! https://www.facebook.com/groups/110198465725185/
Piesa:x : http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Aproape 7 ore de nebunie \m/ https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wa6FmL3eZtw#! Enjoy it!
Amandoua mi se par niste vome muzicale, si house si dubshit, cat despre artistul preferat, nici nu se poate vorbi despre asa ceva, aia nu sunt artisti.
Ancuta5678 întreabă: