Scuze pentru fani, va zic de acum nu vreau sa-mi ziceti ceva de genul,, Vai ai 9 ani'', nu nu am si nu-l suport! Cel putin in melodia Baby zici ca-l strange cineva de gat! Adica el nu se va compara niciodata cu un cantaret bun! Da pentru fetite de 10 ani e bun =]]]]] dar nu pentru mine.Hai injurati-ma, P.S. am o pagina anti el na ca sa va fac si mai mult in ciuda =]]]]]]
Nu prea imi place vocea lui si nici melodiile lui deloc, am incercat sa vad de ce este atat de mediatizat insa nu mi-am dat seama.
Da, strălucit de bun.
Lasând la o parte faptul că piesele lui sună jalnic, nici măcar versurile nu sunt ca lumea.
Arată ca un păpuşel şi cântă extrem de fals... Puştiul e praf.
E la modă să spui cât e de jalnic Justin Biber. Dar, asta e şi părerea mea. Nu văd nimic deosebit nici la vocea, nici la înfăţişarea lui. Nu are rost să mai precizez ce cred despre muzica lui...
Nu stiu cat de bun e da nu il prea suporta lumea si nu numai la noi in tara, si in strainatate e la fel, il indragesc mai putini decat cei care il urasc
Da, mie mi se pare destul de dragut si canta bine .
Dupa parerea mea este cel mai comercial artist de la Guess Who pana in prezent!
Canta frumos si e dragut. Unii spun ca e 'gay', dar nu e adevarat! Ei spun pentru ca e cam dragut si multe fete spun ca le place de el.Mie imi place vocea lui, canta superb
E un tip super talentat.Nu inteleg de ce toata lumea ii poarta pica...
Nu cred ca cineva are intr-adevar ceva cu el, e doar o febra trecatoare ca aia cu Fuego
Eu nu am nimic cu el, nu il ascult dar nici nu il injur
ASimpleUser întreabă: