Scuze pentru fani, va zic de acum nu vreau sa-mi ziceti ceva de genul,, Vai ai 9 ani'', nu nu am si nu-l suport! Cel putin in melodia Baby zici ca-l strange cineva de gat! Adica el nu se va compara niciodata cu un cantaret bun! Da pentru fetite de 10 ani e bun =]]]]] dar nu pentru mine.Hai injurati-ma, P.S. am o pagina anti el na ca sa va fac si mai mult in ciuda =]]]]]]
Nu stiu cat de bun e da nu il prea suporta lumea si nu numai la noi in tara, si in strainatate e la fel, il indragesc mai putini decat cei care il urasc
Canta frumos si e dragut. Unii spun ca e 'gay', dar nu e adevarat! Ei spun pentru ca e cam dragut si multe fete spun ca le place de el.Mie imi place vocea lui, canta superb
Nu cred ca cineva are intr-adevar ceva cu el, e doar o febra trecatoare ca aia cu Fuego
Eu nu am nimic cu el, nu il ascult dar nici nu il injur
E la modă să spui cât e de jalnic Justin Biber. Dar, asta e şi părerea mea. Nu văd nimic deosebit nici la vocea, nici la înfăţişarea lui. Nu are rost să mai precizez ce cred despre muzica lui...
Nu prea imi place vocea lui si nici melodiile lui deloc, am incercat sa vad de ce este atat de mediatizat insa nu mi-am dat seama.
E un tip super talentat.Nu inteleg de ce toata lumea ii poarta pica...
Dupa parerea mea este cel mai comercial artist de la Guess Who pana in prezent!
Da, strălucit de bun.
Lasând la o parte faptul că piesele lui sună jalnic, nici măcar versurile nu sunt ca lumea.
Arată ca un păpuşel şi cântă extrem de fals... Puştiul e praf.
ASimpleUser întreabă: