E cantareata mea preferata are un stil unic pe care nu il gasesti la altele
Bună!
Mie mi se pare că ea este cam ciudată (hainele, părul, acessorile), în rest este ok, adică cum cântă.
Baftă!
Are voce si a muncit sa ajunga sus; dar faima i s-a urcat la cap si a devenit prea excentrica si uneori vulgara!
Ca şi restul de 90% din artistele de teapa ei, îşi vinde muzica promovându-şi corpul, dezbrăcându-se în clipuri, recunoscând singură că mai bine de-atâta nu ştie.
Mi se pare o vedeta putin exagerata, dar cu o voce frumoasa. Chiar imi place muzica ei, merita ascultata.
Cert este ce e un om cu 2 maini, 2 picioare, 2 ochi, 2 urechi si...cam atat
si mai stiu un lucru se imbraca de parca s-ar duce la carnaval in fiecare zi
De ce să nu recunoaştem că a şocat, a impresionat şi a inspirat o mulţime de oameni? A avut şi are ceva de spus, chestie pentru care o admir.
Buna!
E o cantareara buna canta bine dar e cam ciudata in fine are felul ei de a se exprima publicului.
Nu am o parere proasta despre ea dar nici buna
Funda?
Nu-mi place lady gaga.videoclipurile sunt prostesti nu se potrivesc cu tema muzicalaIn general :Nu-mi place!
La inceput era OK si imi placea destul de mult. Mai nou insa s-a cam,, prostit`` si nu imi mai place deloc. funda?!
Isi impune punctul de vedere. O fire puterinca dar cu toate astea uneori abuzeaza.
:*
Canta destul de bine, dar nu trebuie sa incerce sa iasa in evidenta, iesind pe strada si aratand m** si altele care le gasesti usor pe stirileprotv.