De ce e ma serialul de rahat? ca nu e,, Phineas si Ferb,, sau,, Iubiri secrete,, asa zic totii.gay`astia ca tine.nu sunt obsedata, si nu zic ca e extraordinar, dar pentru un serial romanesc.e chiar super
si da, vocile lor sunt amazing!:
O poponăreală de zile mari.M-am uitat la câteva episoade-ca să nu devin hater nejustificat, şi serialul e de rahat, dar vocile lor sunt destul de bune.
Eu zic ca au o voce destul de buna..., dar nu isi aleg tot timpul melodiile potrivite
E pentru că aşa mi se pare mie,e relativă chestia asta, înţelegi? Ai cerut păreri, problema ta e că nu poţi accepta opinii diferite de ale tale, deci calmează-te.Şi, pe ce te bazezi când mă faci gay? Pe faptul că sunt fată?!-inteligentă mişcare.
Dima nu are ce cauta in asemenea gayism sinistru.E una din cele mai bune voci tinere din Romania,mai au vreo cativa in trupa voce(Alina Eremia,Raphael Tudor si tipa de o joaca pe Andrada, nu stiu cum o cheama) dar per total, sunt slabuti uneori ca interpretare muzicala, unii nici nu se pricep sa cante.(Anca, n-are absolut nicio treaba)M-am uitat la serial cand am avut timp, ca actori toti sunt 0 barat, ideea serialului e ideea aia de telenovela cat de pura se poate, gretoasa, cliseica, stereotipica si cum mai vrei tu.Serialul este o voma de nedescris, e nasol ca unii se strica in asa ceva, dar se promoveaza macar.Si de multe ori scenariul e complet căcat! Uite un exemplu:
"Hmm,colegul nostru,Vlad e intins pe jos,nu mai are mult sa moara,glontu' i-a trecut prin plaman.Ce facem noi? Cantam, ce dracu! Hai, Dima, baga un Phil Collins!"
Serios?! Pana si eu ti-as putea scrie un scenariu mult mai dens, mai captivant, si lipsit de clisee.Cine a fost scenarist aici merita ghilotinat.Iar numele trupei este cam cretin, si are izul ala de adolescenta retarda.LaLa inseamna nebun, e o expresie americana de slang, ma indoiesc ca ei o ard cu nebunii si lucruri din astea.
Foarte inteligent acest "discurs de umilire"..Parca ai scis o fabula! Frate, stai chill! Se pare ca esti talentat rau. Cred ca o sa ajungi actor de renume mondial! Si cxu expresia americana de slang, asta era utlizata tot in filme!.