| CuteCurly a întrebat:

Ce parere aveti despre Little Mix? Dar despre One Direction? happy

Răspuns Câştigător
| EUnuTUsauRESTUL a răspuns:

Nu am mai auzit de Little Mix. One Direction au unele melodii bune, altele nu. Nu trebuie sa ceri pareri in legatura cu muzica. Asculta ce iti place tie si nu ce le place altora.big grin

| CuteCurly explică (pentru EUnuTUsauRESTUL):

Nu, eu chiar daca voi imi spuneti ca 'Nu, One Direction sunt Gay!' sau altceva, mereu o sa imi placa Little Mix si One Direction indiferend de ce spun altii! ♥ Sunt directionerhappy

Cece27, ti-as da funda, doar ca nu pot sad Nu imi apare Declara raspunsul castigator la tine, dar poate daca o sa mai astept o sa imi apara.

Gata Cece, ti-am promis funda. ♥

| EUnuTUsauRESTUL a răspuns (pentru CuteCurly):

Mersi

| RogersonJ a răspuns (pentru CuteCurly):

Si eu la fel:*

78 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Nici eu n-am auzit de Little Mix, dar daca sunt ca One Direction nici nu vreau sa aud.

| FadetoBlack a răspuns:

După nume îmi dau seama că e tot un rahat ca One Erection ( Mă refer La Little mix). Deci penibil la amândouă.

| CuteCurly explică (pentru FadetoBlack):

Parerea ta...

| FadetoBlack a răspuns (pentru CuteCurly):

Şi tu ar trebui să-ţi schimbi părerea, altfel industria muzicală se va duce pe apa sâmbetei cu astfel de ''artişti'' şi ''trupe''.

Nu stiu daca o sa mi-o schimb, mie imi place foarte mult One Direction, de aproape un an sunt directioner (fan One Direction)... Nu o sa imi schimb parerea... Mie imi plac. Asta e.

Poate te vei maturiza sau... Poate se fac băieţii ăia urâţi... Nu că nu ar fi.

Nu stiu de ce, dar tu faci tam-tam din nimic. Nu stiu ce aveti voi, care e problema voastra? Mie imi plac! Putem incheia odata subiectul?

Cine te pune să-mi dai reply?

| FearOfTheDark a răspuns (pentru CuteCurly):

Daca ai pus intrebarea asta normal ca primeai multe raspunsuri negative.
Pareri ai cerut, pareri ti-am dat.Mie nu-mi plac, asta cred despre toti "cantaretii" ca astia.

| CuteCurly explică (pentru FearOfTheDark):

Aia am zis si eu, daca eu am intrebat era normal sa primesc si pareri negative, ma asteptam happy

| ihacoswhy a răspuns (pentru FearOfTheDark):

Nu toti cred asta despre trupe celebre care au ajuns sus de joswinking

| RogersonJ a răspuns (pentru FadetoBlack):

1:de rahat e parerea ta si
2:A lot of Erections iei tu in gura.Serios acum tu nu stii sa spui simplu"Nu imi plac tipii"? Poate sunt altii carora chiar le plac si nu trebuie sa ii calci tu pe nervi cu afirmatiile tale.

| FadetoBlack a răspuns (pentru RogersonJ):

Am fost subiectivă, nu mai are voie omu' să-şi exprime părerea?
Asta e şi ideea, să-i calc pe nervi tongue
Plus că cultura ta în materie de muzică e egal cu zero. Dacă asculţi un gen diferit de muzică, înseamnă că eşti emo, sau nu am înţeles. Cred că voi vă tăiaţi pe vene că nu vă plac proştii ăia din trupele alea de rahat şi că nu vin în România.
În România se promovează muzică de rahat. Din cauza ascultătorilor ca tine.

| Wøodenpints a răspuns:

Jeg şi jeg

| CuteCurly explică (pentru Wøodenpints):

Mda... Exact cum spui tuwinking Ai atat dreptate.

| Wøodenpints a răspuns (pentru CuteCurly):

Ai cerut păreri despre panaramele astea două. Păreri ai primit. Ce, te-ai aşteptat să fie toate pozitive?

| CuteCurly explică (pentru Wøodenpints):

Si tocmai de aia am zis ' Parerea voastra, mie-mi plac ' happy

| Wøodenpints a răspuns (pentru CuteCurly):

Normal că e părerea noastră, dacă a venit de la noi.
Ştii, ai aşa, un aer imbecil dacă ceri păreri şi concluzia la care ajungi este "părerea voastră".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îmi place, nu ascult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De Little Mix nu am auzit, iar cei de la One Direction sunt penibili.

| CuteCurly explică (pentru anonim_4396):

winking

| LoVEDme a răspuns (pentru anonim_4396):

It's your problem!winking

| RogersonJ a răspuns (pentru anonim_4396):

Penibil esti mai degraba tuhappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru RogersonJ):

Sunt penibil pentru ca-mi sustin parerea? Ce te asteptai? Sa-i lingem toti in cur pe cei de la One Direction asa cum faci tu si toti ceilalti care asculta rahatul asta de muzica? Daca parerea mea nu este aceeasi cu a ta sunt penibil? Asta-i mentalitate de om prost.

| CannbalCorpse a răspuns:

Habar nu am de Little Mix, iar despre One direction, cred ca sunt niste fetite dragute.

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu am auzit de Little Mix.Sigur ii ceva gay, dupa nume.
Iar One Direction erau gay de mult.
Oamenii astia chiar n-au inspiratie si nu stiu cum sa ne faca sa radem.Ma simt ca de 1 aprilie.

| CuteCurly explică (pentru FearOfTheDark):

Little Mix, este o trupa formata din 4 fete, nu sunt baieti.
Si One Direction nu sunt Gay. Parerea tawinking

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru FearOfTheDark):

Little Mix nu pot fi gay din moment ce is fete, is lesbi, iar 1D...

| ihacoswhy a răspuns:

Imi place Little Mix, sunt fana big grin, cat despre One Direction, imi plac doar ca nu sunt fana, imi plac cateva melodii
Sunt doar niste trupe si super tari dupa parerea mea.

| ihacoswhy a răspuns (pentru ihacoswhy):

Cred ca One Direction sunt niste baieti buni si au melodii frumoasewinking

| ihacoswhy a răspuns:

Cine nu a auzit de Little Mix le recomand sa caute melodia Wings de la Little Mix si va veti convingewinking

| CuteCurly explică (pentru ihacoswhy):

♥ De cine iti place cel mai mult din LM?

| ihacoswhy a răspuns (pentru CuteCurly):

Jade Thirwall big grin ♥♥

| ihacoswhy a răspuns (pentru CuteCurly):

Ce au trupele in comun : S-au format la X Factor big grin laughingwinking

| CuteCurly explică (pentru ihacoswhy):

Da stiu. love struck
A mea e Perrie.
I love Zerrie.

| Killeramaster a răspuns:

De Little Mix nu am auzit thinking One direction?! Sunt gay laughing). *părerea mea*.Dar acum fiecare ascultă ce vrea.

| Aneke a răspuns:

De Little Mix nu am auzit, iar One Direction este o trupa penibila formata din niste baietei chinuiti de talent.

| CuteCurly explică (pentru Aneke):

Eu consider ca au talent, asta e parerea mea, daca nu iti place nu iti place n-am ce face. Fiecare cu gusturile lui.

| Aneke a răspuns (pentru CuteCurly):

Asta e parerea ta si a altor cateva mii de fete care nu stiu sa aprecieze muzica buna.Deja m-am plictisit de chestia asta.
Daca continui sa asculti melodii de genul asta nu cred ca o se te maturizezi niciodata si nu o sa intelegi realitatea in care traiesti.

| CuteCurly explică (pentru Aneke):

OK happy E problema mea. Am inteles nu va place, nu am chef sa ma cert cu voi.

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru CuteCurly):

Eu vreau sa ma cert.

| CuteCurly explică (pentru SuperSaiyan4):

Nu-mi pasa ca tu vrei sa te certi. Eu am pus o intrebare si tu mi-ai raspunswinking
Eu nu vreau sa ma cert, da' parerea mea ii ca si tu ai o trupa de tot c*****winking

Ma doare undeva ca tu ai chef de cearta! :*

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru CuteCurly):

Si de unde stii ca imi place ceva trupa?

Cu siguranta iti place un/o cantaret/cantareata, daca nu, trupawinking

| RogersonJ a răspuns (pentru Aneke):

Tu asta cu nume sangeros esti cumva celebru si nu stiu eu? NU.Atunci mai bine ca tu, un"baietel chinuit de gelozie" sa iti bagi parerile inutile undeva pentru ca sunt sigura ca nu intereseaza pe nimenihappy

| RogersonJ a răspuns (pentru Aneke):

Realitatea in care traiestelaughing))? Scuza-ma ca nu ne taiem toti venele ca tine si ca nu suntem emo. Daca te-ai plictisit, Valea!

| Aneke a răspuns (pentru RogersonJ):

Sunt fata laughing.

| marianamay a răspuns:

One Direction mi se par foarte fitosi, pe ceilalti nu ii stiu

| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

Nu stiu cine sunt Little mix dar One Direction este cea mai buna trupa, cu cei mai frumosi baieti!

| CuteCurly explică (pentru mihaelaaaaaaaea):

| RogersonJ a răspuns (pentru mihaelaaaaaaaea):

Aleluia in sfarsit cineva cu gusturi bune in materie de muzica! La cati emo sunt pe aici, cred ca si-au taiat venele cand ti-au vazut comentariul:*

| AnneHere a răspuns:

Imi plac ambele trupe, dar nu-s fana.winking

| CuteCurly explică (pentru AnneHere):

happy Macar tu NU te apuci sa ii jignesti.

| LifeEternal a răspuns:

Nu ascult thinking

| Montsegur a răspuns:

Sunt singura care nu a auzit de Little Mix? Dar din moment ce i-ai băgat în aceeaşi întrebare cu One Direction, mă bucur în sinea mea că nu mi-am chinuit urechile.

| CuteCurly explică (pentru Montsegur):

Ce aveti toti cu One Direction?

| CuteCurly explică (pentru Montsegur):

Dar ma rog, eu am pus intrebarea si tu ti-ai exprimat parerea, so nu am de ce sa comentez.winking

| LoVEDme a răspuns:

Imi place.Little Mix e super.one Diretion la fel.Imi place la Little Mix si 1D ca stiu sa se distreze!laughinglaughinglaughingrolling on the floor

| CuteCurly explică (pentru LoVEDme):

Esti directioner sau mixer?

| LoVEDme a răspuns (pentru CuteCurly):

Sunt si RODirectioner si ROMixer...laughinglaughing...Imi plac si unu si altu.:X:X♥

| CuteCurly explică (pentru LoVEDme):

Me too ♥

| Gabrielle1029 a răspuns (pentru CuteCurly):

Ambele...imi plac toate cintecele acestor trupe

| Sandu_Ioana_1999 a răspuns:

Pentru aia care au zis ca Little Mix sunt gay, ba fratilor Little Mix sunt fete...ador 1D si Little Mix, Directioner si Mixer forever :*. SUnt si vor fi preferatii mei EverForeverAndNeverChange.

| Deyutza9919 a răspuns:

Imi place Little Mix, dar cel mai mult ador One Direction, sunt super au cele mai frumoase piese.

| DeFaqSapphire a răspuns:

One Direction imi plac, in special Harry ce m`as juca in parul lui..Little Mix habar am cine sunt happy

| CuteCurly explică (pentru DeFaqSapphire):

Bun, daca esti directioner ar trebui sa stii ca Perrie e iubita lui Zayn. Daca stii de Perrie... Si ea la randul ei e o cantareata si face parte din trupa Little Mix. happy

| Gabrielle1029 a răspuns:

Ador ambele trupe....sunt Mixer(fana Little Mix) si mai ales Directioner(fana One Direction)...ador toate piesele ale ambelor trupe ♥

| Gabrielle1029 a răspuns:

Sunt si Directioner si Mixer.....sunt niste trupe grozave...ador toate cintecele lor ♥

| Loree03 a răspuns:

One Direction...Sincer, ii urascthinking Nu am nimic personal cu ei, doar ii displaclaughing

Întrebări similare