Nu am mai auzit de Little Mix. One Direction au unele melodii bune, altele nu. Nu trebuie sa ceri pareri in legatura cu muzica. Asculta ce iti place tie si nu ce le place altora.
Nu, eu chiar daca voi imi spuneti ca 'Nu, One Direction sunt Gay!' sau altceva, mereu o sa imi placa Little Mix si One Direction indiferend de ce spun altii! ♥ Sunt directioner
Cece27, ti-as da funda, doar ca nu pot Nu imi apare Declara raspunsul castigator la tine, dar poate daca o sa mai astept o sa imi apara.
Gata Cece, ti-am promis funda. ♥
Mersi
Nici eu n-am auzit de Little Mix, dar daca sunt ca One Direction nici nu vreau sa aud.
După nume îmi dau seama că e tot un rahat ca One Erection ( Mă refer La Little mix). Deci penibil la amândouă.
Parerea ta...
Şi tu ar trebui să-ţi schimbi părerea, altfel industria muzicală se va duce pe apa sâmbetei cu astfel de ''artişti'' şi ''trupe''.
Nu stiu daca o sa mi-o schimb, mie imi place foarte mult One Direction, de aproape un an sunt directioner (fan One Direction)... Nu o sa imi schimb parerea... Mie imi plac. Asta e.
Poate te vei maturiza sau... Poate se fac băieţii ăia urâţi... Nu că nu ar fi.
Nu stiu de ce, dar tu faci tam-tam din nimic. Nu stiu ce aveti voi, care e problema voastra? Mie imi plac! Putem incheia odata subiectul?
Cine te pune să-mi dai reply?
Daca ai pus intrebarea asta normal ca primeai multe raspunsuri negative.
Pareri ai cerut, pareri ti-am dat.Mie nu-mi plac, asta cred despre toti "cantaretii" ca astia.
Aia am zis si eu, daca eu am intrebat era normal sa primesc si pareri negative, ma asteptam
Nu toti cred asta despre trupe celebre care au ajuns sus de jos
1:de rahat e parerea ta si
2:A lot of Erections iei tu in gura.Serios acum tu nu stii sa spui simplu"Nu imi plac tipii"? Poate sunt altii carora chiar le plac si nu trebuie sa ii calci tu pe nervi cu afirmatiile tale.
Am fost subiectivă, nu mai are voie omu' să-şi exprime părerea?
Asta e şi ideea, să-i calc pe nervi
Plus că cultura ta în materie de muzică e egal cu zero. Dacă asculţi un gen diferit de muzică, înseamnă că eşti emo, sau nu am înţeles. Cred că voi vă tăiaţi pe vene că nu vă plac proştii ăia din trupele alea de rahat şi că nu vin în România.
În România se promovează muzică de rahat. Din cauza ascultătorilor ca tine.
Mda... Exact cum spui tu Ai atat dreptate.
Ai cerut păreri despre panaramele astea două. Păreri ai primit. Ce, te-ai aşteptat să fie toate pozitive?
Si tocmai de aia am zis ' Parerea voastra, mie-mi plac '
Normal că e părerea noastră, dacă a venit de la noi.
Ştii, ai aşa, un aer imbecil dacă ceri păreri şi concluzia la care ajungi este "părerea voastră".
It's your problem!
Penibil esti mai degraba tu
Sunt penibil pentru ca-mi sustin parerea? Ce te asteptai? Sa-i lingem toti in cur pe cei de la One Direction asa cum faci tu si toti ceilalti care asculta rahatul asta de muzica? Daca parerea mea nu este aceeasi cu a ta sunt penibil? Asta-i mentalitate de om prost.
Habar nu am de Little Mix, iar despre One direction, cred ca sunt niste fetite dragute.
Nu am auzit de Little Mix.Sigur ii ceva gay, dupa nume.
Iar One Direction erau gay de mult.
Oamenii astia chiar n-au inspiratie si nu stiu cum sa ne faca sa radem.Ma simt ca de 1 aprilie.
Little Mix, este o trupa formata din 4 fete, nu sunt baieti.
Si One Direction nu sunt Gay. Parerea ta
Little Mix nu pot fi gay din moment ce is fete, is lesbi, iar 1D...
Imi place Little Mix, sunt fana , cat despre One Direction, imi plac doar ca nu sunt fana, imi plac cateva melodii
Sunt doar niste trupe si super tari dupa parerea mea.
Cine nu a auzit de Little Mix le recomand sa caute melodia Wings de la Little Mix si va veti convinge
De Little Mix nu am auzit One direction?! Sunt gay ). *părerea mea*.Dar acum fiecare ascultă ce vrea.
De Little Mix nu am auzit, iar One Direction este o trupa penibila formata din niste baietei chinuiti de talent.
Eu vreau sa ma cert.
Nu-mi pasa ca tu vrei sa te certi. Eu am pus o intrebare si tu mi-ai raspuns
Eu nu vreau sa ma cert, da' parerea mea ii ca si tu ai o trupa de tot c*****
Ma doare undeva ca tu ai chef de cearta! :*
Si de unde stii ca imi place ceva trupa?
Cu siguranta iti place un/o cantaret/cantareata, daca nu, trupa
Nu stiu cine sunt Little mix dar One Direction este cea mai buna trupa, cu cei mai frumosi baieti!
♥
Aleluia in sfarsit cineva cu gusturi bune in materie de muzica! La cati emo sunt pe aici, cred ca si-au taiat venele cand ti-au vazut comentariul:*
Sunt singura care nu a auzit de Little Mix? Dar din moment ce i-ai băgat în aceeaşi întrebare cu One Direction, mă bucur în sinea mea că nu mi-am chinuit urechile.
Imi place.Little Mix e super.one Diretion la fel.Imi place la Little Mix si 1D ca stiu sa se distreze!
Pentru aia care au zis ca Little Mix sunt gay, ba fratilor Little Mix sunt fete...ador 1D si Little Mix, Directioner si Mixer forever :*. SUnt si vor fi preferatii mei EverForeverAndNeverChange.
Imi place Little Mix, dar cel mai mult ador One Direction, sunt super au cele mai frumoase piese.
One Direction imi plac, in special Harry ce m`as juca in parul lui..Little Mix habar am cine sunt
Bun, daca esti directioner ar trebui sa stii ca Perrie e iubita lui Zayn. Daca stii de Perrie... Si ea la randul ei e o cantareata si face parte din trupa Little Mix.
Ador ambele trupe....sunt Mixer(fana Little Mix) si mai ales Directioner(fana One Direction)...ador toate piesele ale ambelor trupe ♥
Sunt si Directioner si Mixer.....sunt niste trupe grozave...ador toate cintecele lor ♥
Ancuta5678 întreabă: