| CuteCurly a întrebat:

Ce parere aveti despre Little Mix? Dar despre One Direction? happy

Răspuns Câştigător
| EUnuTUsauRESTUL a răspuns:

Nu am mai auzit de Little Mix. One Direction au unele melodii bune, altele nu. Nu trebuie sa ceri pareri in legatura cu muzica. Asculta ce iti place tie si nu ce le place altora.big grin

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îmi place, nu ascult.

| LoVEDme a răspuns:

Imi place.Little Mix e super.one Diretion la fel.Imi place la Little Mix si 1D ca stiu sa se distreze!laughinglaughinglaughingrolling on the floor

| CuteCurly explică (pentru LoVEDme):

Esti directioner sau mixer?

| CuteCurly explică (pentru EUnuTUsauRESTUL):

Nu, eu chiar daca voi imi spuneti ca 'Nu, One Direction sunt Gay!' sau altceva, mereu o sa imi placa Little Mix si One Direction indiferend de ce spun altii! ♥ Sunt directionerhappy

| Montsegur a răspuns:

Sunt singura care nu a auzit de Little Mix? Dar din moment ce i-ai băgat în aceeaşi întrebare cu One Direction, mă bucur în sinea mea că nu mi-am chinuit urechile.

Cece27, ti-as da funda, doar ca nu pot sad Nu imi apare Declara raspunsul castigator la tine, dar poate daca o sa mai astept o sa imi apara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De Little Mix nu am auzit, iar cei de la One Direction sunt penibili.

| CuteCurly explică (pentru anonim_4396):

winking

| CuteCurly explică (pentru Montsegur):

Ce aveti toti cu One Direction?

| CuteCurly explică (pentru Montsegur):

Dar ma rog, eu am pus intrebarea si tu ti-ai exprimat parerea, so nu am de ce sa comentez.winking

| Aneke a răspuns:

De Little Mix nu am auzit, iar One Direction este o trupa penibila formata din niste baietei chinuiti de talent.

| CuteCurly explică (pentru Aneke):

Eu consider ca au talent, asta e parerea mea, daca nu iti place nu iti place n-am ce face. Fiecare cu gusturile lui.

Gata Cece, ti-am promis funda. ♥

| FadetoBlack a răspuns:

După nume îmi dau seama că e tot un rahat ca One Erection ( Mă refer La Little mix). Deci penibil la amândouă.

| Aneke a răspuns (pentru CuteCurly):

Asta e parerea ta si a altor cateva mii de fete care nu stiu sa aprecieze muzica buna.Deja m-am plictisit de chestia asta.
Daca continui sa asculti melodii de genul asta nu cred ca o se te maturizezi niciodata si nu o sa intelegi realitatea in care traiesti.

| CuteCurly explică (pentru Aneke):

OK happy E problema mea. Am inteles nu va place, nu am chef sa ma cert cu voi.

| CuteCurly explică (pentru FadetoBlack):

Parerea ta...

| FadetoBlack a răspuns (pentru CuteCurly):

Şi tu ar trebui să-ţi schimbi părerea, altfel industria muzicală se va duce pe apa sâmbetei cu astfel de ''artişti'' şi ''trupe''.

Nu stiu daca o sa mi-o schimb, mie imi place foarte mult One Direction, de aproape un an sunt directioner (fan One Direction)... Nu o sa imi schimb parerea... Mie imi plac. Asta e.

| EUnuTUsauRESTUL a răspuns (pentru CuteCurly):

Mersi

| Wøodenpints a răspuns:

Jeg şi jeg

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu am auzit de Little Mix.Sigur ii ceva gay, dupa nume.
Iar One Direction erau gay de mult.
Oamenii astia chiar n-au inspiratie si nu stiu cum sa ne faca sa radem.Ma simt ca de 1 aprilie.

| CuteCurly explică (pentru Wøodenpints):

Mda... Exact cum spui tuwinking Ai atat dreptate.

| CuteCurly explică (pentru FearOfTheDark):

Little Mix, este o trupa formata din 4 fete, nu sunt baieti.
Si One Direction nu sunt Gay. Parerea tawinking

Poate te vei maturiza sau... Poate se fac băieţii ăia urâţi... Nu că nu ar fi.

Nu stiu de ce, dar tu faci tam-tam din nimic. Nu stiu ce aveti voi, care e problema voastra? Mie imi plac! Putem incheia odata subiectul?

Cine te pune să-mi dai reply?

| Wøodenpints a răspuns (pentru CuteCurly):

Ai cerut păreri despre panaramele astea două. Păreri ai primit. Ce, te-ai aşteptat să fie toate pozitive?

| CuteCurly explică (pentru Wøodenpints):

Si tocmai de aia am zis ' Parerea voastra, mie-mi plac ' happy

| CannbalCorpse a răspuns:

Habar nu am de Little Mix, iar despre One direction, cred ca sunt niste fetite dragute.

Întrebări similare