Nu am mai auzit de Little Mix. One Direction au unele melodii bune, altele nu. Nu trebuie sa ceri pareri in legatura cu muzica. Asculta ce iti place tie si nu ce le place altora.
Imi place.Little Mix e super.one Diretion la fel.Imi place la Little Mix si 1D ca stiu sa se distreze!
Nu, eu chiar daca voi imi spuneti ca 'Nu, One Direction sunt Gay!' sau altceva, mereu o sa imi placa Little Mix si One Direction indiferend de ce spun altii! ♥ Sunt directioner
Sunt singura care nu a auzit de Little Mix? Dar din moment ce i-ai băgat în aceeaşi întrebare cu One Direction, mă bucur în sinea mea că nu mi-am chinuit urechile.
Cece27, ti-as da funda, doar ca nu pot Nu imi apare Declara raspunsul castigator la tine, dar poate daca o sa mai astept o sa imi apara.
De Little Mix nu am auzit, iar One Direction este o trupa penibila formata din niste baietei chinuiti de talent.
După nume îmi dau seama că e tot un rahat ca One Erection ( Mă refer La Little mix). Deci penibil la amândouă.
Şi tu ar trebui să-ţi schimbi părerea, altfel industria muzicală se va duce pe apa sâmbetei cu astfel de ''artişti'' şi ''trupe''.
Nu stiu daca o sa mi-o schimb, mie imi place foarte mult One Direction, de aproape un an sunt directioner (fan One Direction)... Nu o sa imi schimb parerea... Mie imi plac. Asta e.
Nu am auzit de Little Mix.Sigur ii ceva gay, dupa nume.
Iar One Direction erau gay de mult.
Oamenii astia chiar n-au inspiratie si nu stiu cum sa ne faca sa radem.Ma simt ca de 1 aprilie.
Little Mix, este o trupa formata din 4 fete, nu sunt baieti.
Si One Direction nu sunt Gay. Parerea ta
Poate te vei maturiza sau... Poate se fac băieţii ăia urâţi... Nu că nu ar fi.
Nu stiu de ce, dar tu faci tam-tam din nimic. Nu stiu ce aveti voi, care e problema voastra? Mie imi plac! Putem incheia odata subiectul?
Ai cerut păreri despre panaramele astea două. Păreri ai primit. Ce, te-ai aşteptat să fie toate pozitive?
Habar nu am de Little Mix, iar despre One direction, cred ca sunt niste fetite dragute.
Ancuta5678 întreabă: