| CuteCurly a întrebat:

Ce parere aveti despre Little Mix? Dar despre One Direction? happy

Răspuns Câştigător
| EUnuTUsauRESTUL a răspuns:

Nu am mai auzit de Little Mix. One Direction au unele melodii bune, altele nu. Nu trebuie sa ceri pareri in legatura cu muzica. Asculta ce iti place tie si nu ce le place altora.big grin

78 răspunsuri:
| CuteCurly explică (pentru DeFaqSapphire):

Bun, daca esti directioner ar trebui sa stii ca Perrie e iubita lui Zayn. Daca stii de Perrie... Si ea la randul ei e o cantareata si face parte din trupa Little Mix. happy

| Gabrielle1029 a răspuns:

Ador ambele trupe....sunt Mixer(fana Little Mix) si mai ales Directioner(fana One Direction)...ador toate piesele ale ambelor trupe ♥

| Gabrielle1029 a răspuns (pentru CuteCurly):

Ambele...imi plac toate cintecele acestor trupe

| Gabrielle1029 a răspuns:

Sunt si Directioner si Mixer.....sunt niste trupe grozave...ador toate cintecele lor ♥

| CuteCurly explică (pentru Gabrielle1029):

Me too. ♥

| CuteCurly explică (pentru Gabrielle1029):

Si euuuuu. ♥

| RogersonJ a răspuns (pentru CuteCurly):

Si eu la fel:*

| RogersonJ a răspuns (pentru anonim_4396):

Penibil esti mai degraba tuhappy

| RogersonJ a răspuns (pentru Aneke):

Tu asta cu nume sangeros esti cumva celebru si nu stiu eu? NU.Atunci mai bine ca tu, un"baietel chinuit de gelozie" sa iti bagi parerile inutile undeva pentru ca sunt sigura ca nu intereseaza pe nimenihappy

| RogersonJ a răspuns (pentru FadetoBlack):

1:de rahat e parerea ta si
2:A lot of Erections iei tu in gura.Serios acum tu nu stii sa spui simplu"Nu imi plac tipii"? Poate sunt altii carora chiar le plac si nu trebuie sa ii calci tu pe nervi cu afirmatiile tale.

| RogersonJ a răspuns (pentru mihaelaaaaaaaea):

Aleluia in sfarsit cineva cu gusturi bune in materie de muzica! La cati emo sunt pe aici, cred ca si-au taiat venele cand ti-au vazut comentariul:*

| RogersonJ a răspuns (pentru Aneke):

Realitatea in care traiestelaughing))? Scuza-ma ca nu ne taiem toti venele ca tine si ca nu suntem emo. Daca te-ai plictisit, Valea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RogersonJ):

Sunt penibil pentru ca-mi sustin parerea? Ce te asteptai? Sa-i lingem toti in cur pe cei de la One Direction asa cum faci tu si toti ceilalti care asculta rahatul asta de muzica? Daca parerea mea nu este aceeasi cu a ta sunt penibil? Asta-i mentalitate de om prost.

| FadetoBlack a răspuns (pentru RogersonJ):

Am fost subiectivă, nu mai are voie omu' să-şi exprime părerea?
Asta e şi ideea, să-i calc pe nervi tongue
Plus că cultura ta în materie de muzică e egal cu zero. Dacă asculţi un gen diferit de muzică, înseamnă că eşti emo, sau nu am înţeles. Cred că voi vă tăiaţi pe vene că nu vă plac proştii ăia din trupele alea de rahat şi că nu vin în România.
În România se promovează muzică de rahat. Din cauza ascultătorilor ca tine.

| LifeEternal a răspuns:

Nu ascult thinking

| Aneke a răspuns (pentru RogersonJ):

Sunt fata laughing.

| Sandu_Ioana_1999 a răspuns:

Pentru aia care au zis ca Little Mix sunt gay, ba fratilor Little Mix sunt fete...ador 1D si Little Mix, Directioner si Mixer forever :*. SUnt si vor fi preferatii mei EverForeverAndNeverChange.

| Killeramaster a răspuns:

De Little Mix nu am auzit thinking One direction?! Sunt gay laughing). *părerea mea*.Dar acum fiecare ascultă ce vrea.

Întrebări similare