Sunt contra celor noi aparute
sunt pro celor vechi anii generatiei mele cand eram mai tineri anii 2000-2008
Nu am cum sa fiu contra unui gen muzical, ar fi o idiotenie. Sunt contra atitudinii celor care adopta acest gen.
Sunt cat se poate de indiferenta. Dar vreau sa accentuez faptul ca in ultimul timp a devenit foarte cool sa spui ca urasti manelele, ca mai apoi sa te duci sa le asculti/canti "la misto"
Mi-e indiferent. Fiecare asculta ce vrea. Atata timp cat nu ma polueaza fonic si nu sunt nevoita sa le ascult urletele, totul e ok.
Nici PRO, nici CONTRA.Imi e indiferent atata timp cat eu nu ascult si nu sunt obligata de cei din jur sa ascult.Nu imi place acest gen muzical, dar asta nu inseamna ca le spun prietenilor/colegilor sa nu mai asculte doar pentru ca eu nu o fac.La o petrecere,o zi aniversara,de exemplu, e mai mult ca sigur ca vor fi si manele, insa desi nu asculti, te vei obisnui cu atmosfera si o sa si dansezi la un mom dat, pentru ca nu poti fi singurul care sta pe scaun
Să fii contra unui gen de muzică(zgomot în cazul ăsta) care nu-ți place e ca și cum ai fi contra prăjiturilor pentru că tu ești la dietă.
Mie îmi displac total și aș putea să zic multe aici, dar alții n-au decât să asculte ce vor atâta timp cât nu mă obligă pe mine să ascult.
E vorba de gusturi dar pana la urma de ce cei mai mari mafioti ai tari asculta guta? De ce versurile sunt sexiste si idioate?
Contra
Daca aia e muzica.
Fiecarui om ii place ce vrea! nici mie nu imi plac; si sunt unii care le asculta pe strada; la mine in clasa se asculta la greu...deci? ce as putea sa fac? asta e!