Să fii contra unui gen de muzică(zgomot în cazul ăsta) care nu-ți place e ca și cum ai fi contra prăjiturilor pentru că tu ești la dietă.
Mie îmi displac total și aș putea să zic multe aici, dar alții n-au decât să asculte ce vor atâta timp cât nu mă obligă pe mine să ascult.
Sunt cat se poate de indiferenta. Dar vreau sa accentuez faptul ca in ultimul timp a devenit foarte cool sa spui ca urasti manelele, ca mai apoi sa te duci sa le asculti/canti "la misto"
Nu am cum sa fiu contra unui gen muzical, ar fi o idiotenie. Sunt contra atitudinii celor care adopta acest gen.
Nici PRO, nici CONTRA.Imi e indiferent atata timp cat eu nu ascult si nu sunt obligata de cei din jur sa ascult.Nu imi place acest gen muzical, dar asta nu inseamna ca le spun prietenilor/colegilor sa nu mai asculte doar pentru ca eu nu o fac.La o petrecere,o zi aniversara,de exemplu, e mai mult ca sigur ca vor fi si manele, insa desi nu asculti, te vei obisnui cu atmosfera si o sa si dansezi la un mom dat, pentru ca nu poti fi singurul care sta pe scaun
Pro.Pentru ca m-am plictisit de "rockeri jmekery" care zic ca "Manelele e naspa! Yo ascult qveen si zed leppelin!".
Sa asculti rock nu inseamna sa te rezumi la Queen si Led Zeppelin
Eu nici maca nu ascult Led Zeppelin
Mi-e indiferent. Fiecare asculta ce vrea. Atata timp cat nu ma polueaza fonic si nu sunt nevoita sa le ascult urletele, totul e ok.
Sunt contra celor noi aparute
sunt pro celor vechi anii generatiei mele cand eram mai tineri anii 2000-2008
E vorba de gusturi dar pana la urma de ce cei mai mari mafioti ai tari asculta guta? De ce versurile sunt sexiste si idioate?
Contra
Fiecarui om ii place ce vrea! nici mie nu imi plac; si sunt unii care le asculta pe strada; la mine in clasa se asculta la greu...deci? ce as putea sa fac? asta e!