Are voce frumoasa
Nu trebuia deja sa judecam de rau pentru ca e mai tanar ca si restul... e un inceput .
Si bine zici, e si simpatic.
Si nu e de la Disney! Nu are nicio legatura cu Disney! Usher l-a descoperit, nu Disney
@onutzu @emeraude Nu are nicio treaba cu Disney stii ceva, daca nu stiti nimic, mai bine nu comentati.
Vaaaiiii...este superb baiatul asta:X
Deci are o vocel minunata. tin minte ca anul trecut eram obsedata de el.asa...revenind
Eu cand ii ascult melodiile parca se petrece ceva in mine, este minunat:X
Si toti cei care sunteti impotriva lui BASTI!
Dupa Jonas Brothers se pare ca el e noua revelatie americana
Sa recunoastem... e simpatic
Bleah... nu imi pot imagina unde gasesc cei de la Disney mascotele ăstea?! Sa fim seriosi, kidu' ăsta e prea infatuat; am ascultat o piesa de-a lui pe youtube (avand in vedere ca e omniprezent, pana la urma tot ajungi sa asculti o piesa, doar ca sa te convingi) si nu mi se pare potrivit ceea ce canta el, atitudinea/stilul sau, pana si freza sa, avand in vedere varsta. Totusi, are doar 14-15 ani din cate am inteles! Pare un neintarcat! Orice lucru trebuie facut la o anumita varsta, nu mai devreme sau mai tarziu...altfel pare ridicol!
Mdea... Elvis Presley fuckin' rocks the best, guys! Imi pare rau ca noua generatie a ajuns in halul in care inghita pe nerasuflate orice produs prost ambalat... ce conteaza daca e de la Disney sau nu? Credeti ca pe el sau pe impresarul lui () il intereseaza ca va provoaca obsesii sau chestii de genul?
Money&fame!
Ba ce prosti sunteti cu toti Justin Bieber nu ii star disney! Ce aveti cu el mah ca ii chiar dragut. Uitativa si voi pe youtube sa vedeti ce tare ii si o sa va convingeti.
Patricia444 întreabă: