| Axely a întrebat:

Ce părere aveți despre rap-ul Românesc? :3

8 răspunsuri:
| frumusica21062003 a răspuns:

E foarte frumos, o muzica armonioasa si numai lucruri intelepte! Satra Benz e foarte tare, chiar cred ca il intrec pe eminem

| Richard01 a răspuns:

Foarte bun, datorita faptului ca exista Parazitii, Bug Mafia, Grasu xxl.In rest cam varza.Cica Satra Benz

| Desireღ a răspuns:

"911, am o urgenţă
Rap-u' românesc e la nivel de corigenţă"

Răspundeam şi eu cu "foarte bun" dacă nu erau tentativele de rapperi gen Shift, Super ED, Lu-K Beats, Nosfe, Guess Who, etc.

| deeeaqq a răspuns (pentru Desireღ):

Same.
Excepţie Killa Fonic

| NAT0 a răspuns:

Eu ascult și românesc și din afară. Depinde de starea pe care o am. Și rap-ul românesc e frumos, dacă știi unde să-l cauți. Spre exemplu Cosol sau Rappa sau Nimeni Altu' sau CIA sau Nane sau Street și sunt mulți buni cu potențial însă mai sunt și alții din care nu pot să înțeleg 70% din cuvinte, nu că sunt complicate doar că sunt rostite cu un sfert de gură, nu dau exemple că-mi sare lumea-n cap. În fine, fiecare cu ce-i place.

| Deaad a răspuns (pentru Richard01):

Bineinteles ca mintea ta limitata ii ia in considerare doar pe astia

| Deaad a răspuns (pentru Richard01):

O foarte buna parere.
Rapul american nu imi place.
Consider ca rapul e foarte foarte conectat cu limba pe care o vorbesti.
Daca esti roman de origine si nu vorbesti fluent engleza, e logic ca rapul romanesc de coafeaza cel mai bine.

Nume cabig grinragonu, Kazi ploae, Samurai, El nino.Chimie.Aforic,Flou rege, Bean, Carbon, Nimeni Altu, Cedry2k,Cheloo,Ombladon,si dj ca dj albu, silent strike sau freakadadisk sau trupe ca Parazitii si Subcarpati fac rapul romanesc extrem de bun si de calitate.
Si partea buna e ca apar pe Youtube tot felul de rapperi care vor fi de renume intr-un mod sigur la un moment dat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În comă...
MC-ii interpretează greşit termenul de rap/hip-hop
La fel și ascultătorii
Nimeni nu dă bani pe albume.
Se duce dracu tot
O să se pensioneze cei buni... şi nu mă refer la mafia, paraziții, nu îi consider prea buni. Din spate nu vine nimic care să poată substitui
"Hip-hop-ul e bolnav și n-are bani de tratament"

Întrebări similare