Pai mie nu imi pace genul ala de muzica.Dar nu critic pe cei care asculta fiecare cu cei place nu ma oblig animeni sa scult ce nu imi place.Despre tunsoare... e ceva ce nu vezi in fiecare zi si nu stiu cati au curajul sa se rada pe jumate de cap si sa ii placa chestia sta.Lucru asta il admir, ca a avut curajul sa iasa in public cum ii place lui.Iar vestimentatie mi se pare normala nu e nu stiu ce.
Mi se pare că e un fel de Bieber multă lume îl urăşte încât începe să îmi fie milă de el. Şi eu ziceam că e naşpa, prea scârţâie melodiile, dar dacă asta îi place şi place multora. Apoi e efectul de turmă sau influenţa: dacă unuia nu îi place şi zice asta, multora n-o să le placă. Să fie sănătos şi sănătoşi!
Dubstep-ul e un stil muzical apartinand genului electronic. Aparam genul, ca ziceai de apasat 3 butoane
Eu? Eu nu te prea ştiu. apropo, cu tine cred că am vorbit odată despre licee, unde ai intrat până la urmă, la ce profil?
Fratilor voi stiti ce inseamna dubstep? Inseamna chiar sa scartai muzica sa scoti sunete ciudate... Si in al 2-lea rand RockinLife daca tot spui ca Skrillex apasa 3 butoane si face muzica de ce nu faci si tu frate ca vad ca ti se pare simplu
Frate daca tot spui ca Skrillex apasa 3 butoane si face muzica fa si tu frate ca vad ca t-i se pare simplu... Si in al 2-lea rand voi nici nu stiti ce inseamna dubstep asa ca nu mai criticati daca nu va place