Întradevăr a exagerat de data asta cu videoclipul dar oricum e ceva tipic ei. Baftă!
Singurul lucru care nu imi place e fata ei. In rest, original videoclipul, genial.Acesta este stilul ei si trebuie sa ne obisnuim. A si crezi ca [,] copii au mai multe de invatat de la Sexy Braileanca-Sunt o fetita tunata?
Imi place la nebunie melodia dar videoclipul aproape deloc . GaGa parca era mai draguta cand knta Pokerface si Just Dance acum s-a schimbat...
Videoclipul este potrivit stilului lui Lady Gaga.
Si nu ne obliga nimeni sa ne uitam la acel videoclip, nu?
Mie imi plac mult si melodiile si videoclipurile
O zi buna
:*
Pai sincer nici nu cred ca este facut pentru copii.asta e partea proasta a televiziunii ca le difuzeaza la indemana oricui.lady gaga in fiecare videoclip promoveaza vulgaritatea si homosexualitatea
E tipic ei clipul melodiei.Nu cred ca vrea sa educe prin acest clip ci mai degraba sa socheze. Si clipul asta e iesit din comun, mie una imi place si clipul, si melodia.
Trebuie sa fie educatie?!?
Mie nu-mi place lady gaga, dar n-am nicio problema cu stilul pe care il abordeaza...
Da...Ma mir ca nu i l-au interzis.Adica este dezbracata chiar nu este nimic acolo.Si totusi se difuzeaza des aceasta melodie pe canalele de muzica.Nu stiu ce sa zic...
MaDaMadalina18 întreabă: