| DeeaBalboa a întrebat:

Ce parere aveti dintre Diss-ul dintre Ombladon si DOC?

Prima data Ombladon a spus asta : https://www.youtube.com/watch?v=_hAgWot34dM

Apoi DOC a scos piesa asta :https://www.youtube.com/watch?v=XW0a8blbznU

Si apoi am auzit ca Ombladon i-ar fi "dat replica" la un concert de la Zilele Prieteniei dar pe YT nu am gasit decat o filmare in care publicul striga 'm.e C.T, C"

Stiti vre=o filmare cu raspunsul lui Ombladon? Sau poate ati fost la concert si a-ti auzit.

Si tin sa mentionez ca nu sunt fana scandaluri sau ceva pur si simplu vreau sa stiu.Si ce parere aveti despre acest Diss de partea cui sunteti? Eu sincer ii dau dreptate lui Ombladon cu toate ca si DOC e destul de bun sau mai bine zis era si il apreciez pentru ce a scos inainte chiar am fost si la concerte si e foarte fain omul 'Mi-a spus sarumana mami " :)) cu toate ca de pe Fb m-a blocat :))

Rog sa imi raspunda la aceasta intrebare cei peste 17-18 ani care asculta muzica asta de ceva timp si stiu despre ce e vorba nu de alta dar intalnesc 'fani " de 13-15 ani care ii stiu pe Parazitii de la piesa toate-s la fel si pe DOC de la piesa aia cu Raluca (nu mai stiu cum se numeste ) Si nu ii prea suport :)

Pace!

4 răspunsuri:
| DeeaBalboa explică (pentru KaSS):

Aia e alta treaba happy

| Desto a răspuns:

Eu sincer sunt neutru, dar am niște chestii de zis, in România din rap nu faci bani, omul trebuie sa se intretina, Ombladon sau Parazitii in general baga numai organe in piese si glume misogine, Ombladon nu trebuia sa se ia de el... Eu cam atât am de zis, am o întrebare la rândul meu, am înțeles ca mai demult Kazi Ploae dădea diss-uri C.T.C.-ului si i-a răspuns Vlad Dobrescu, a fost ceva de genu'? Mie mi-a zis cineva si nu știam despre ce vorbește. Daca știi ceva te rog sa imi zici. Si ce am scris mai sus e doar o părere personală. Pace.

| DeeaBalboa explică:

@Desto cauta pe yt Vlad Dobrescu Bârfe despre tarfe aia e piesa pentru Kazi ....Nu stiu ce a zis kazi inainte de piesa pentru ca nu prea imi place.