Am o parere foarte proasta despre ei la momentul actual.Ii ascult de 5 ani, am cumparat toate albumele si la un moment dat aveam camera plina de postere cu ei.Ii adoram.Imi placea mult la ei ca aduceau ceva nou la orice stil pe care il incercau.Primul album a fost o noutate absoluta pentru ca au fost printre primii care au avut curajul sa imbine nu metal-ul cu rap-ul si au facut-o impecabil.Si aveau si versuri gandite, pline de inteles.Si pana acum, au avut doar muzica buna, dupa parerea mea.Au inceput sa o ia in jos de la Living Things incoace.Dar desi LT si Hunting Party au fost albume bune, cele 4 piese lansate pana acum din One More Light ma dezamagesc complet.Nu zic ca sunt piese rele.Nu suna chiar rau (in afara de Good Goodbye. Piesa aia nici nu o pot asculta).Dar sunt in industria muzicala de 17 ani si dupa ce au scos atatea melodii si au facut atatea lucruri la care altii doar viseaza, vin si scot un album care nu are nimic diferit fata de toate albumele lansate de toti pustanii care de abia s-au apucat de muzica.E pacat. Spun cu mana pe inima ca asta e primul album Linkin Park pe care nu voi da bani.Nu l-am ascultat pe tot pentru ca nu a fost lansat, dar nu cred ca va merita.Scuze ca m-am lungit atat, dar nu ma putea abtine
Nu am mai ascultat de mult Linkin Park, dar imi placeau melodiile lor inainte. Acum nu mai stiu ce au scos nou.
Mi-ar fi placut a ramana o trupa rock. Sunt doar cateva trupe rock care imi plac, pe langa Linkin Park, mai imi place Hollywood Undead si de asemenea Starset. Poate mai sunt si altele care imi plac, dar nu imi vin acum in minte.
Đοαr eu şi ατâτ ♥ întreabă:
wolder întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Iasmina87 întreabă: