Eu ascult Black Veil Brides,Linkin Park,Get Scared, Tokio Hotel, Simple Plan, Escape The Fate, Green Day...trupe mai emo :-p
Eu ascult Metallica(favorita),Kid Rock(favorit),AC/DC,Guns n roses, Black Sabbath, Sepultura, Downstait, Cargo
Trupe : Evanescence,Within Temptation, Metalica, Nirvana, Scorpions, Aerosmith, AC/DC, Queen, Bullet for my valentine, RHCP, Rolling Stones... Mai ascult si altele doar ca in cantitati mai mici cum ar fi Linkin Park
In general, rock-ul si metal-ul de factura fie profunda, fie foarte bine lucrat.Coroner,Opeth,Dream Theater,Mars Volta,Tool,Pearl Jam,Pink Floyd,Testament,Rammstein, Sepultura, Therion, Agalloch, Alcest.Imi place mult si post-rock-ul,pe care il gasesc divin,cand ai acolo trupe precum Sleep Dealer,Mono,Red Room Cinema,Low,Caspian,Tortoise, Euphoria sau Sigur Ros.Ah, da si de ceva timp, am o obsesie pentru Ulver, mai ales albumele lor de tranzitie.
Punk rock si pop-punk. Green Day, Blink 182, Sum 41, Simple Plan, Offspring, New found glory, The Copyrights... pana mea, de-astea.
Cateva trupe: Evanesvence, Linkin Park, Three days grace, Red hot chili peppers...
Cateva melodii: Show must go on, Going Under, New Divide, Pain, Bring me to life...
Arch Enemy, Slayer, Sepultura, Pantera, Down, Black Label Society, Black Sabbath, Metallica, Judas Priest, Nirvana, Alice In Chains, Avantasia, Edguy.