Probabil a cântat cu ei ca să le ridice nivelul de testosteron al trupei de la 2 la 250%.
Mie imi place foarte putin.Adica vocea strica putin cover-ul dupa 2:00.Nu e cine stie ce.Mai bine facea cover Children Of Bodom.In rest instrumentistii nu sunt rai. Daca ar fi alt stil(nu comercial) poate ca totul ar fi OK.
Zakk Wylde? Îl ador pe omul ăsta, dar să mor de-l înţeleg. Cât despre cover, prefer Kiss.
Trupa asta trebuie de urgenta sa schimbe solistul.Parca am mai zis asta o data pe site.Pe oricine se bazeaza pe instrumente poti sa-l inveti meserie, mai ales ca nu au chitaristi rai cei de la BVB, dar ciutanul asta cu vocea...ugh! Tocmai azi ma uitam la ceva pe channel-ul lui Zakk Wylde unde il intreba cineva daca vrea sa ii tina locul lui Dimebag la o eventuala reunire a Pantera,si acum vad chestia asta! Mno, poate vede potential in ei.Cei din "spate" chiar au ceva, dar Andy Sixx e a opta pedeapsa divina care n-a mai venit la egipteni. Oricum, nu-mi plac cei de la KISS prea mult, deci cover-ul e meh oricine l-ar canta.
Nu-s eu cine ştie ce fană Black Label Society, dar habar nu am ce caută Wylde cu BVB.
Katomi întreabă: