| Vans a întrebat:

Ce ziceţi de cover-u făcut de BVB, în care e şi Zakk Wylde?

http://www.youtube.com/watch?v=_wBXlAUumpU

7 răspunsuri:
| Solsagan a răspuns:

Nu-s eu cine ştie ce fană Black Label Society, dar habar nu am ce caută Wylde cu BVB. straight face

| Vans explică (pentru Solsagan):

Asta am zis şi eu...

| MaskOfSanity a răspuns:

Zakk Wylde? Îl ador pe omul ăsta, dar să mor de-l înţeleg. Cât despre cover, prefer Kiss.

| Woodenpints91 a răspuns:

Probabil a cântat cu ei ca să le ridice nivelul de testosteron al trupei de la 2 la 250%.

| Decrepit a răspuns:

Trupa asta trebuie de urgenta sa schimbe solistul.Parca am mai zis asta o data pe site.Pe oricine se bazeaza pe instrumente poti sa-l inveti meserie, mai ales ca nu au chitaristi rai cei de la BVB, dar ciutanul asta cu vocea...ugh! Tocmai azi ma uitam la ceva pe channel-ul lui Zakk Wylde unde il intreba cineva daca vrea sa ii tina locul lui Dimebag la o eventuala reunire a Pantera,si acum vad chestia asta! Mno, poate vede potential in ei.Cei din "spate" chiar au ceva, dar Andy Sixx e a opta pedeapsa divina care n-a mai venit la egipteni. Oricum, nu-mi plac cei de la KISS prea mult, deci cover-ul e meh oricine l-ar canta.

| RockNbeer a răspuns:

Vocea limbricului aluia strica tot, instrumentalul nu ii asa rau.

| FearOfTheDark a răspuns:

Mie imi place foarte putin.Adica vocea strica putin cover-ul dupa 2:00.Nu e cine stie ce.Mai bine facea cover Children Of Bodom.In rest instrumentistii nu sunt rai. Daca ar fi alt stil(nu comercial) poate ca totul ar fi OK.