1. nu cred ca jb are ym el umbla mai mult pe twitter, my space ori facebook (cred )
2. daca ar avea un "id" desigur ca nu l-ar face public! imagineaza-ti... milioane de fane l-ar asalta.
3.Si daca i-ai obtine adevaratul "id" ( lucru imposibil ) crezi ca ar sta sa vb tocmai cu tine? cum spuneam si mai sus, milioane de fane l-ar asalta
1. Nimeni, fetita visatoare.
2. Pentru ca se da mare artist, dar nu este. Este penibil, penibil rau!
Ba voi habar nu aveti de engleza si mai vreti id aluia. pe ala il doare in dos de noi cred ca nici nu a stat nici macar o fractiune de sec sa vada unde e Romania
Haha, keep on dreaming.
Ne batem joc de el că-i o "jucărie" pentru fetiţe, cum atunci când aveai 5 ani voiai o casă de păpuşi.acum vrei un justin bieber. Totodată, vocea lui este vocea aia tipică de copil, care se va schimba când va ajunge la pubertate.
Nu mai radeti ma de paty, vrea si el idul la o celebritate... uite aici idul lui, il am eu: justin_bieber_cocalarul_2010
Buna! paty, justin bieber nu are id de messenger.si daca ar avea nu l-ar publica pentru ca nu ar avea timp sa discute cu miile de fani.
cap-de mop pardon justin bieber nu este preferatul tuturor. ei nu il urasc, dar nici nu il adora.toata lumea face misto de cate o vedeta mai ""speciala""
numai bine!
Mai bine mi-as baga un Trojan in Laptop sau as da cu ciocanul in ecran decat sa-l am pe afonul ala in lista
In primul rand id'urile care le publica unii is false.. si hi5-urile is facute de niste prosti
Pentru ca reprezinta simbolul degradarii, de aia.
Pentru ca prosteste o generatie intreaga de tineri.
Pentru ca are comportament de retard gigolo.
Si pentru ca nu are voce.
Eu il am. 1. 000. 000 de dolari si e numai al tau.
Ne batem joc pentru ca e un baietel "vedeta" cu voce de fetita, si isi da si aere.
De ce nu ne-am bate joc de el? e un copil oarecare dupa care toate fetele sunt in limba dupa el doar pentru ca e "frumos". Ca sa fiu sincera, am vazut baieti si ma draguti decat el
1. Justin Bieber nu are YM. Are doar facebook si twitter.
2.Nici eu nu inteleg de ce toata lumea isi bate joc de el si il jignesc, copilul este ok a avut si are noroc. Dar asa sunt romani!
anonim_4396 întreabă: