Serios?
Ce mi-e 15 ce mi-e 16.in fine,o sa mai cresti.
Cat despre opera,daca alea sunt urlete inseamna ca nu ai auzit ca exista soprane, tenori, etc.
House-ul ce mai este? daca in opera sunt doar urlete in house ce sa mai spunem ca nu are nici o logica muzica aia.
Dar hai sa ascultam putina opera sa vedem daca ai dreptate.
http://www.youtube.com/watch?v=akdAvg8SO1A
Daca asta este o muzica simpla, inseamna ca nu ai creier nici macar pentru 16 ani ai tai.
Vestea proasta este ca am 21 de ani, dar am multa cultura muzicala, scoli de muzica si multi ani de experienta in domeniul acesta.
Despre videoclipul tau...bineinteles ca a avut Vevo grija!
Si de ce iti bati capul cu ea?
Nici eu nu stiu.
De multe ori ma gandesc ca poate le deschid mintea si ii pot face sa priveasca lucrurile si altfel,dar de cele mai multe ori esuez,sunt prea multi si prea incuiati.
Si mie mi-a spus cineva de mic copil ca nu e buna muzica(,)care o ascultam,nu este buna gandirea, nu este bun anturajul, etc si apoi cand am crescut i-am dat dreptate.Tot ce mi s-a spus m-a facut sa gandesc altfel.Ma gandesc ca sunt dator si poate macar sa spun si eu altora ca nu este buna gandirea,muzica,etc nu ma costa nimic,daca poti sa ajuti un om, ajuta-l, dar daca el nu intelege nu are rost.
Frumos!
Dar ce vrei sa discuti c cineva care jigneste niste genuri muzicale care se pot numara printre cele mai bune!
Tokio Hotel? Serios?
Frate esti un user bun dar nu-ti irosi timpul cu ea!
Uite ce nick name are!
Hai ca nu-mi pasa uita-te ce nickname ai tu si tu sa vorbesti!
000MadMAX000 întreabă: