| Woodenpints91 a întrebat:

Cine crede că melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw este un jeg, şi nu îţi trebuie prea mulţi neuroni ca să afirmi despre aşa ceva că intră la categoria "muzică bună"?
Şi de ce-i aşa de populară, nu înţeleg? Că nu are nimic special în ea...

21 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

E jmekera sh mie imi place mult, si tu esti manelist daca nu-ti place.phbbbbt

| didutu_6969 a răspuns:

E la moda,e energizanta, e cool,. sigur peste 1, 2 luni o sa apara alta asa cum a fost si "undeva in balcani", "sus pe bar" si altele...happy

Apache
| Apache a răspuns:

E un trend...
Inainte era justin bieber, dupa inna, acum cat de cat popular e tipul asta...
sincer imi place melodia.nu e cu adevarat cine stie ce, dar decat sa aud fiecare pustoaica de langa mine cum asculta justin bieber mai bine il ascult pe tipul asta, care cat de cat a scos ceva care se poate numi melodie...
Nu ca alte tampenii din ziua de azi

| apalipis a răspuns:

Ai dreptate, n-are nimic special.Chiar nimic.Decat versuri murdare, in alta limba.
Normal ca le place tuturor daca majoritatea populatulatiei este formata din, cum se zice acum 'cocalari si pitipoance'.
Fiecare cu gusturile lor.Chiar daca nici eu nu-nteleg de ce le place, nici nu ma chinui sa aflu.Ma bucur ca mai este si altfel de muzica.

| Crisis a răspuns:

WoOdEn esti un ghey man3listh daca nu-ti place melodya!
*cretinopat mode off*
De parca nu te-ai obisnuit ca non valorile sa aiba milioane de vizualizari. Partea proasta e ca baietelul asta e cam ca Bieber, canta o ****, dar fetitele il plac pentru cum arata. Partea si mai proasta e ca nu arata cine stie ce.

| GusWaters a răspuns:

Eu,unul,deja m-am saturat de cat de apreciata e melodia asta.Normal,romanul acum nu mai asculta maneaua pura, o asculta in portugheza, cu un homalau topaind pe ea.E populara ca e dansabila si in portugheza.Multi retarzi considera ca o melodie e buna, daca poti dansa pe ea.Si au mai si dansat Cristiano Ronaldo si Neymar pe ea,ca asta a propulsat-o mult,ca, si normal, cocalarii trebuie sa urmeze exemplul idolilor lor.

| Esperança a răspuns:

Aici sunt de acord cu tine!
E o porcarie de melodie si are niste versuri de toata jena si cel mai rau e ca a prins la prostime! Si cam toti practica miscarile acelea penibile!
Plus ca mai e si varianta romana cantata de manelisti laughing

| Woodenpints91 explică (pentru Esperança):

Există aşa ceva? straight facestraight face

| Esperança a răspuns (pentru Woodenpints91):

Curios?
http://www.youtube.com/watch?v=pMQhXECnB0Q
Auditie placuta!

| spookydrums a răspuns:

Vai, e una din acele melodii de care nici daca te ascunzi la 2000 m sub pamant nu scapi...

| Downfall a răspuns:

Nu ştiu nici eu de ce e aşa populară, probabil pentru că e un rahat specific de club pe care cică se poate dansa. Pe mine mă zgârie pe creier de fiecare când o aud prin clasă...

| Holocaust a răspuns:

Eu cred că melodia asta e un jeg.
E populară fiindcă lumea e plină de inculţi care să o fredoneze, de-aia.
... însă nu mă plâng.Eu am o voce, şi două palme.De două săptămâni, n-am mai auzit melodia aia la mine în clasă.

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Lasă-le mizeria aia boracilor, piţipoancelor şi maneliştilor din românica. Lipsit de substanţă!

Uite aici ceva frumos, din punctul meu de vedere:
http://www.youtube.com/watch?v=0N5Av2FY914
http://www.youtube.com/watch?v=2DBRst6MW08

| Bitter a răspuns:

Nu vad cum de a putut face atatea vizualizari.Chiar nu are pic de talent tipu.Si daca canti aiurea sub dus scoti o melodie mai calumeastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu-mi place.Majoritatea oamenilor din ziua de azi nu mai stiu sa aprecieza muzica buna, adica cea din 80-90.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am observat că persoanele care promovează non-valorile se împart în două largi categorii: cei care le plac, fanii, și cei care le urăsc, haterii. N-ajungem nicăieri dacă arătăm cu degetul, de obicei ăla mijlociu, dar nu promovăm nimic valoros, nu înlocuim cu nimic ceea ce distrugem. Eu de Bieber și Twilight aud mai mult la critici. Mai bine de jumate din vizualizările la clipurile lui Bieber sunt facute de hateri, dovada stând în raportul Like/Dislike. Vreți, nu vreți, ei trăiesc și datorită vouă, nu există reclamă negativă.

Cât despre piesa în cauză, simpatică mișcare scenică. Zici că stă la coadă la baie.

| MCRgurl a răspuns:

Chiar e,zice doar ai se eu tu pego, delicia, delicia si gata.chiar e un jeg

| wforweirdo a răspuns (pentru Woodenpints91):

Există, există. Motivul pentru care m-am certat cu o colegă este pentru că a pus piesa în clasă. Acum e supărată pentru că am făcut-o ţigancă împuţită, şi nu regret nimic. Şi culmea că ascultă manele(la mişto cică), dar critică ţiganii.

| ViseDeCristal a răspuns:

Cea mai draguta melodieee love struck love struck love struck mie mi-a trimis-o un baiat pe care il plac devil in ultimul timp nu am imi vb... dar poate mi-oi lua inima in dinti si oi spune ce simt pentru el big grin

Răspuns utilizator avertizat
| PunkieMuff a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine! Melodia asta e facuta de alt " laba trista " care a innebunit toate pitipoancele si proastele cu versurile ei tampite!
Adica ce e asa interesant la " Vai daca te-as prinde ce ti-ai face! " sau cum s-ar traduce? De ce nu a zis pur si simplu " Daca te-as prinde ce te-as ****!