Justtinn
♫ rOxY○ ○mUsik loVe♫JB♪ ♠ ♣ ♥. cum sa.si piarda vocea? atunci ar fi mut
doar trece prin pubertate, deja i s. a ingrosat vocea:dsi parca suna mai bine asa.
Eu cred ca toti/toate sunt talentate sau talentati ii iubesc pe toti nu fac diferente intre vedete
Pai o sa-ti fac un clasament...ca un fel de top!
1. Justin Bieber(pakat ca isi va pierde vocea )
2. Taylor Swift este la egalitate cu Miley Cyrus dupa parerea mea!
justin e cel mai talentat :X
Sa-si piarda vocea in sensul ca nu va mai putea canta deoarece nu va mai avea voce, cum o are acum! vocea lui atat de frumoasa! intelegi?
Justin e praf.Miley incepe sa'si revina. A terminat cu Best of both world si party in the u. s. a. Iar Taylor e chiar draguta si canta frumos.Il urasc pe Justin. E un ingamfat si un laudaros! cred ca i'as pune in ordinea asta : Taylor, Miley si Justin(insa el nu are ce cauta in top 3 )
Cum naiba poa' sa va placa de faaaaaaalsul ala de Justin
? E un coipl amarat care s-a trezit si el dintr'o data ca stie sa cante.Si verisoara mea de 8 ani are o voce superba.Hai s'o facem vedeta!
Miley Cyrus (evident, poti sa asculti toate melodiile ei) poti sa mai asculti Cascada, Demi Lovato ( ex. la la land, gift of a friend, here we go again etc. ), David Archuleta etc. si prin etc nu ma refer la muzica de proasta calitate sau muzica haos sau alte tampeni din Romania