Eu cred ca Hannah Montana este mai draguta, mai haioasa mai naturala si mai comunicativa cu fanii decat Lady Baba. In concluzie sunt de acord in totalitate cu,, rocksyk`` copil mic esti tu,, irinic97`` pentru ca asculti Lady Baba care a venit la un interviu cu o rochita cu broste de plus agatate de ea
Hannah montana...adica miley cyrus...si eu nu cred ca hannah montana e pentru copii...adica...cui nu-i place nu-i place si gata...in fn parerea mea
Lady gaga dar hannah montana nu exista cu adevarat exista numai personajul hannah montana.deci imi place lady gaga si miley cyrus, dar mai putin
1 o urasc p hanna montana...ma rog....2 o urasc p lady gaga...sincera lady gaga e mai cunoscuta
Faimoasa? Amandoua. Hannah Montana nu e o catareata propriu-zisa, ci un rol intr-un film interpretat de Miley Cyrus. Daca pui problema asa, Miley este mai faimoasa, fiind printre altele si queen-teen, cea mai bogata adolescenta din lume, iar muzica ei este pentru adolescenti, nu copii de 5 ani . Cat despre Lady Gaga, este si ea faimoasa, dar peste noapte, Este si bisexuala, iar muzica ei mi se pare foarte comerciala, chiar daca stilul hi-tech i-a captivat pe toti, chiar si pe Paris Hilton. Deci mie imi place mai mult Miley.
Logic...mai faimoasa este miley cyrus(hannah montana este doar personajul ei)...lady gaga are cateva melodii care nu prea e nimic de capu lor... a aparut peste noapte si e faimoasa de nu se poate...si in plus mai e si bisexuala(nu am nimic impotriva bisexualelor; dar de cand am citit ce a facut in clubul ala q prietena ei... mi-e scarba:-&:-&:-&)...
in schimb miley cyrus a muncit de mica pentru a ajunge cineva si a reusit...:*:*:*:*
PopAndreeaMaria întreabă: