| Brotacelu a întrebat:

Cine este Anti-manele? sa ridice mana sus...

Răspuns Câştigător
| gabitza_3022 a răspuns:

Eu ridic si mainile si picioarelelaughingnu imi plac dar nu am nimic cu ele. daca atata ii duce capu sa asculte manele? eu ce sa le fac? nu le poti interzice.asta e tongue

56 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt impotriva manelelor cu versuri stupide gen am bani, am femei, dusmanii mei etc.Analizati putin versurile manelelor si realizati ce mesaj transmit, suna a lauda.Nu stiu cum as putea sa imi placa o melodie in care unul se lauda ca are bani.Sunt si manele frumoase recunosc cu mesaje de dragoste, adevarate etc.

| viatadecacatt a răspuns:

Urasc manelele..ai 48 de raspunsurismug

| Leea1234 a răspuns:

Incep sa ma plictiseasca...intrebarile de genul asta!
fiecare asculta ce vrea!
in 1989 ne-am castigat dreptul, la de "a face ce dorim",
DEMOCRATIE...
asa ca, de nu-ti plac manelele nu asculta... dar lasa-i pe ceilalti sa asculte ce doresc!
eu nu-s "anti -manele"!
si sa stii ca nu sunt inculta!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu nu sunt nici pro nici contra...sunt unele meloii reusite care chiar imi placwinking

| daniDeeDee a răspuns:

Tu la o petrecere asculti house, rock?
Nu asculti si tu ca tot omu` muzica de petrecere, printre care si o manea?

| ViVi a răspuns:

Eu love strucklove struck urasc manele laughing

| ViVi a răspuns:

Pot sa ridic picioru rolling on the floor?

| ViVi a răspuns:

@Gabry trebuie sa ridici cu mine ca si eu ridic si picioruhappy
laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Eu sunt ANTI-MANELE! ridic si mainile si un piciorrolling on the floor

| AndutzaAndu a răspuns:

Cu voturile...sa nu se inteleaga altceva

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mi se zbarleste parul' pe spate cand aud idioteniile alea!
Din pacate, e plina Romanica de cocalari manelisti care ma OBLIGA sa le ascult zgomotele agramate.
Cred ca, daca as fi presedintele Romaniei macar pentru o ora, as introduce pedeapsa cu moartea pentru urlatorii de manele.
Ma fac sa ma simt minoritara in propria mea tara!

| fluturas a răspuns:

Nici mie nu-mi plak..ridik mana sus laughingrolling on the floor amandoua laughingwinking kiss

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

EU NU!
De ce? La fel cum noi avem nevoie si de maturatori de strada, l afel avem nevoie si de oameni incluti. Altfel cei mai inteligenti nu ar iesi in fata.
Si in plus de asta... gusturile nu se discuta, muzica este dedicata anumitor evenimente/situatii.
Spor!

P. S.: Metallica is the best! big grin

| thehope a răspuns:

N-am nimic cu cei care asculta manele, sau canta asa ceva(lasa sa faca si ei un ban pe baza inculturii big grin ) insa nu ascult decat daca sunt nevoita(la o petrecere, banchet, nunta). tongue

| Alex >D a răspuns:

2) manelele nu cer nimic * ma scuzati...

| Alex >D a răspuns:

Dati stupid. np asta e adevarul. Cunoastem cocalarii in functie de nr. de voturi stupide acordate raspunsului meu. Ma conving...

| xibalba a răspuns:

Atata vreme cat nu dau peste manelisti care ma incurca, ma calca pe nervi, nu am nimic cu manelele/manelistii. A! si cand nu aud manele(ceea ce e f dificil, ca nu poti merge pe strada fara sa auzi o manea ori la un BMW, ori la telefon).

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Ai si doua maini d la minehappyhee hee:d

thumbs down cu manelelelaughing

| monyk a răspuns:

Buna, nu sunt nici pro nici contra, pur si simplu sunt de parere ca daca iti place o melodie, o asculti indiferent de gen, daca de exemplu imi place o manea de ce sa nu o ascult doar pentru ca e considerata inculta si cantata de astfel de oameni, prea mult se pune accent pe genuri si vad ca oameni au ajuns sa se si dusmaneasca din cauza aceasta si nu e frumos, mai bine respectam preferintele fiecaruia, nu conteaza genul ci melodia propriu-zisa... ce mai trebuie sa fie atatea certuri?

| Jonsdottir a răspuns:

Ridic si eu doua maini big grin

| zerozero a răspuns:

Contra Manele!

| antonius74 a răspuns:

Nu sunt anti-manele, sunt anti-manelisti. nu anti-toti-manelistii, doar anti-majoritatea-manelistilor, alora care nu stiu sa respecte niste norme minime de bunapurtare. manueaua e un gen muzical vechi de 4 secole, doar de la revolutie incoace au aparut versuri de genul "am valoare, am valoare..."

lolita
| lolita a răspuns:

Nu sunt anti manele, doar ca nu este genul meu de muzica preferat, fiecare cu gusturile lui. totusi ma deranjeaza sa ascult pe strada manele date la maxim, pe care le au compatiotii nostri romani, care din departare sa stie, fara numar, fara numar ca "este romai". din pacate srainii cred toti ca muzica noastra "araba" adica manele, este muzica nationala sau asa ceva. ps: nu locuiec in tara.

| Bloo2 a răspuns:

Daca nu-ti plac nu asculti si gata...fiecare cu gusturile lui.winking succes

| Mihaela_2782 a răspuns:

Nu suport manelele... sunt pentru oameni inculti.
Nu inteleg de ce la o petrecere se asculta asemenea zgomote fara sens.
Dar daca uni romani prefera manelele nu am nimic in potriva (atata timp cat nu sunt si eu nevoita sa ascult). Prietena mea cea mai buna e manelista laughing nu stiu cum de reusim sa ne intelegem asa de bine (deci uni manelisti sunt ok).

Oricum JOS MANELELE!

...Sum 41 si Green Day sunt cei mai tari...

| angella1972 a răspuns:

Eu ma chinui de 3 ani sa-mi termin o amarata de casa, iar manelistii fac cate 2-3 pe an.platim impozite pe salarii pe pensii, pe toate, dar pe astia cine-i impoziteaza? la tv exista legea cna-ului care-i amendeaza de nu se vad daca fac reclama mascata sau scapa o chestie indecenta, iar astia vorbesc numai de mertane, bmw-uri, plus expresiile gen...haladito,nu mai stiu cum...deci 6 maini de la familia mea si nota 10 pentru intrebarea ta.parerea mea

| buburuzaucigasa a răspuns:

Eu nu ridic o mana, le ridic pe aman2 si picioarele.

| Haydee a răspuns:

Anti-manele daaaaa....Cat despre manelisti...si prostii trebuie sa traiasca nu?laughing

| Lumy a răspuns:

Yo am ridicat si picioarelelaughing
se pune?hee hee

Întrebări similare
Întrebări recente