Este vorba despre Andrei Iulian Stelian, un baiat modest pe care Nane il venera. Daca asculti cu atentie versurile acestei melodii, cu siguranta o sa deprinzi ceea ce inseamna aceasta persoana pentru Nane. Vorba lu' Nane : "unele versuri nu se asculta cu mana pe mouse!" Daca ai inteles ce am vrut sa exprim.
Nane este un baiat de strada din Orsova. Canta hip-hop, incurajat de liderul de gasca din zona lui, Andreescu Ilean Stelian. Stelian a murit pe cand Nane era un copil mic, dar l-a ajutat sa ajunga ceea ce si-a dorit de atunci. (Sa cante hip-hop si sa fie golan). Stelian era privit din ochii lui Nane ca un veteran, un model bun de urmat.
Stelian a murit intr-un accident de masina,, traia si tovarasul nostru stelian fie iertat tin minte la bagat in coma cu un pumn pe ala beat,,
Sunteti voi prosti in melodia "mi-e dor"spune "traia si tovarasul nostru Stelian fie iertat tin minte la bagat in coma cu-n pumn pe ala beat" deci retarzilor vb gura fara voi Stelian nu a murit de la un pumn el la bagat pe altu in coma cu un pumn de fapt el a murit din cauza unui accident de masina aflati inainte de a mai spune si alte prostii R. I. P Stelian
Vizitiul a răspuns:
raspuns ales
Este vorba despre Andrei Iulian Stelian, un baiat modest pe care Nane il venera. Daca asculti cu atentie versurile acestei melodii, cu siguranta o sa deprinzi ceea ce inseamna aceasta persoana pentru Nane. Vorba lu' Nane : "unele versuri nu se asculta cu mana pe mouse!" Daca ai inteles ce am vrut sa exprim.
Vezi ca se numeste Andreescu Ilean Stelian!
Nu il cheama Andrei Iulian Stelian!
Ascultati melodia "Nane-Nu mai e la fel " ..acolo la sfarsit spune ca "Aceasta melodie este in memoria lui Andreescu Iulian Stelian ..tzz in memoria lui Andreescu Iulian Stelian..nu-mi vine sa cred ca nu mai e,nu-mi vine sa cred ca nu mai e,pe bune (apoi fluiera si spune) nu-mi mai raspunde nimeni,nimeni, sper ca ai parte de liniste unde esti frate, pfuu odihneste-te in pace, atat am avut de zis " si din cate stiu eu a murit intr-un accident de masina adica nah un tir a intrat pe contra sens si va dati seama ce a urmat mai departe, si nu va mai deschideti gura fara voi
Lol ma stelian e un idol, a murit din cauza unui pumn, ancuta ii proasta, aia face caracterizare ce a spus ea poti sa afli din NaNe-Nu Mai E La Fel R. I. P. Stelian
Andreescu Stelian, numele tatlui e Iulian, a murit in accident de masina inainte de tunelul Baba cand vi pe viaducte de la severin la orsova, n-a murit din alte cauze.nu mai vorbiti prostii, eu stiu c vb era varu'miu asa ca nu mai vb daca nu stiti
Il chema andreescu iulian stelian si a murit intr-un accident la gura vaii cand la agatat unu cu tiru care venea p contrasens... asta e adevaru si cred ca stiu mai bine din moment ce era varumiu si ai lui mai nou sunt si mosii nepoatei mele