| Celestina003 a întrebat:

Cine îmi poate explica semnificația refrenului de la prima parte
Killa Fonic -Ard? Dau Fundă.

"Mă cheamă-o voce, babe
Mă strigă fiarele
Și banii-s la mișto
Și eu sunt murdar rău"

Răspuns Câştigător
| Sekim a răspuns:

Probabil doar ultimele două versuri au o explicație. Deja se cunosc n melodii în care versurile sunt făcute doar sa rimeze sau sa atragă copiii în stilul asta numit trap. Fiind un artist cunoscut are bani, arunca cu ei in toate părțile și nu ii pasa de ei. Cum se știe și despre faptul că 90% dintre „artistii" ăștia se droghează, probabil se referă că e murdar prin faptul că, consuma sau a vândut ceva.

4 răspunsuri:
| MoonwalkPhenomenon a răspuns:

Isi vinde sufletul pentru bani, banuiesc.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Nu este musai să existe o explicație în versurile din muzică sau oricare alt domeniu, ci acea persoană pur și simplu își exprimă prin diferite metode scris, vorbit, prin cântec ceea ce are în minte. Mintea unora chiar este precum un deșert, însă nici nu au dorința de a o aduce la "viață".

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Sekim):

Exact.Tocmai ce am văzut versurile.Fiecare are tot dreptul să asculte ce dorește, însă pentru mine e clar că este " vegetarian", cine știe ce "salată" a consumat de a găsit inspirația.

| roemofantastki a răspuns:

Stiu ca e tarziu dar am simtit nevoia sa raspund aici.

In felul in care vad eu, piesa asta are doua subiecte: drogurile si persoana iubita, in acelasi timp. Fiecare vers cam are aceasta dubla valenta. Inclusiv artworkul arata asta, fiindca apar drogul (heroina se arde in lingura) si o femeie.
"Ma cheama o voce babe, ma striga fiarele" - drogurile. Ceva din interiorul lui urla dupa drog, aude voci care ii spun ca trebuie sa bage. Intr-un cuvant, sevraj. "Si banii-s la misto" - probabil faptul ca nu mai conteaza banii, nu mai conteaza suma, ci doar sa aiba drogul respectiv. "Si eu sunt murdar rau" - banuiesc ca e vorba de sentimentul de vinovatie.
Versurile astea se leaga destul de clar de heroina.
Dar versurile "Sunt blestemat sa zac si fara tine ard" // "Dar parca nu mai simt nimic decat cu tine" // "Ma f** cu codeina sa-mi treaca dorul de tine" te pot duce cu gandul cu destula usurinta si la iubire.

Întrebări similare