| Dumnezău a întrebat:

Cine mai vine la Roger Waters, pe 28 august?

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunicamea. rolling on the floor

| Wolfszeitt a răspuns:

Aș veni într-un picior, dar n-am bani de bileeet, ooo.

| MaskOfSanity a răspuns:

Hai, că prea mult noroc ai.

| RockNbeer a răspuns (pentru anonim_4396):

Bunica-ta are gusturi muzicale... spre deosebire de tine.

| fadnox a răspuns:

Chiar as fi vrut... asta e, gasesc eu ceva pe youtube

| TheFreezingMoon a răspuns:

Vin,pentru că Pink Floyd este una dintre trupele mele preferate.

| Dumnezău explică (pentru MaskOfSanity):

Noroc? Noroooc? Pai, pe "norocul" asta nu pot sa ajung la Rammstein, ca fix in ziua concertului sunt probabil blocat in Londra sau Amsterdam. Oricum, slabut rau in afara de ei, Rock The City-ul anul asta.

La ce noroc faci referire? I'm not lucky, I'm blessed.

| MaskOfSanity a răspuns (pentru Dumnezău):

Zi mersi că mergi la Waters. Ce-ţi mai trebuie altceva? Pe ceilalţi poate-i mai prinzi tu şi prin străinatate, dacă te mai plimbi.
La Rock The City eu i-aş fi adus doar pe Rammstein ( şi poate pe Enslaved în deschidere, că îmi plac) ca să facă spectacol ca lumea. Anul ăsta parcă totu-i sec, cu câteva excepţii. Nici OST nu s-a mai ţinut, sdsfajkhfhh.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine nu a dat banii pe Rock The City, în speranţa că o să aducă pe cineva decent în afară de Rammstein.

La Maiden+Anthrax vii? Da' la Rammstein?
Din ce am auzit/vazut, la RTC nu se vand decat abonamente, asta e cam jecmaneala. Eu as vrea sa vin la Rammstein si la Maiden, ca mi s-a deschis programul si pohta de concerte.

Si am auzit ca ai avea un cap minuscul...

La Rammstein vin, dacă fac rost de bani pentru drum.
Unde ai auzit tu că am eu cap minuscul?

| wforweirdo a răspuns (pentru MaskOfSanity):

Vin in apararea iubitei mele prietene, asculta aici tinere, fata are capul perfect!

| Dumnezău explică (pentru wforweirdo):

Shut up, Jen! Vii la Maiden, la Rammstein sau la Waters?
O avea ea capul perfect, dar eu am creierul perfect, blondelor.

Stai in Slatina, nu? Pai dac-as fi in locul tau, imediat mi-as cara hoitul la Bucuresti, nici nu s-ar simti lipsa. La Rammstein se vine si pe jos.

Mai gaseste si omul detalii pe care le vrei ascunse pe net. Broadband-ul e suficient de larg, ca sa afli pana si cele mai dubioase căcaturi. Da' serios, chiar pare mic.

| wforweirdo a răspuns (pentru Dumnezău):

Maiden si Rammstein! Tu?
Dar stai putin asa, de unde-mi stii numele? O_o Incep sa ma panichez

Nu am cap mic! Pare aşa doar în poza aia de pe facebook. Sunteţi voi moldoveni frustraţi.
Jenny se duce sigur la Rammstein; are şi bilet. Eu aş merge, dar depind de ai mei, deci să văd.

La cat de aproape sunt unele de altele, m-as gandi sa vin la unul din cele doua concerte si sa dau cu banu', da' daca ma gandesc mai bine, stau la Bucuresti trei zile intre 24 si 28. Chiar nu se vand separat bilete la RTC, doar pentru ziua cu Rammstein? E ca si cum cineva ti-ar pune căcat in farfurie si dupa, sa nu zici ca e bulangiu, iti pune si niste miere, doar-doar sa treaca gustul de dinainte.

Stalkers gonna stalk. Si da, ai si tu capul obscen de mic. Arati de 11 ani.

Half-moldoveni. Pe cand tu esti olteanca pe douaj de generatii. Sau ai putea pur si simplu sa iei primul' tren si un rucsac cu praz.

Stiu,d-aia merg eu la ambele, si intre concerte stau in Dambovita la bunica unei prietene.
Vezi ca eu am facebook-ul privat si chestii. 11 ani nu mi s-au mai dat, mi s-au dat 14-15. Macar cand voi fi batrana, voi arata cu 5-6 ani mai tanara!
Si sa stii ca tare mi-as dori sa vad cine e in masura sa comenteze atatsmug O poza, ceva?

Sa fie una in care sa am tricou roz sau swag absolut? smug
Stiu, dar asta nu ma impiedica sa vad pe el, mai ales de cand cu schimbarile alea de acum cateva zile cu tertul care da like/comment si asa are acces la content-ul postat de prietenii lui, prietenii tertului sau ce-o mai fi.

N-o sa te tufa lumea, o sa creada ca o sa comita corupere de minori. Si-ai sa ai 21 de ani, aratand ca de 14. Tare uscata ai sa mai fii, ca smirghelu'.

Deci la Maiden vii?
Eh, asta este viata, oricum sunt fabuloasa. Nu conteaza, fățăul să ți-l văd! Acum am zis!

Inca trebuie sa mai tratez cu ai mei, ca li se pare cam dubios, ca brusc, vacanta asta mai stau doar vreo 15 zile cumulat pe acasa. Oricum, unul din Rammstein sau Maiden e 100%, acum ramane sa vad daca pot fi amandoua.

Cauta-ma in lista de prieteni ai lui Jelli. Daca ma gasesti, ai un six-pack de Staro. Am fata mea "de societate" la profil, pentru fata "normala" trebuie sa bagi un lap-dance.

Apropo, ma poti cauta si in lista unui/unei anume "Lore Cochran", care, trasni-m-ar Eddie, habar n-am cine e, da' stiu ca e de pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Eu sunt omniscienta p-aici, Munteanule.
Aştept six-pack-u'.

Si ce alte planuri mai ai fiule? De-abia astept sa-ti sparg capu la concert!
Of, imi dai de lucrurolling eyes.Dar oricum, in timp ce scriam acest raspuns, mi-au venit ajutoarele si te-au dat de gol. ahahahha
Lap-dance? Din partea unei fetite de 11 ani? Nu esti cam pedofil tu, asa?

Mi te inchipuiam total altfel, băi Duțule. Ahahahah

Ce razi, ma?!

Eh, lula. Da' cum voiai sa arat? Ca Ryan Gosling? Oricum, am patrate mai epice ca ale lui. Si... ah..."Duțu"? Serios? Pai, trebuie' sa ma gasesc cu Wooden, sa fim "Duțu&Nuțu - To Drink and Mock".

Planuri multe, prin august, team-building, un eufemism cat se poate de agreabil pentru "betii organizate cu straini totali". Si d-astea.
Am cerut si din partea uneia care arata de 10, cand avea 13. Ba da, sunt.

Na, ca m-ai vazut. Dar tot nu primesti Staro.

| Dumnezău explică (pentru anonim_4396):

Nu primesti niciun six pack, 'te-n gura de stalker(ita).

Unu la mana, la ce iti trebuie caractere islandeze in nick. Doi la mana, cu cine am onoarea, rogu-te.

Vezi ca nu te-ai desfatat cu madularul meu, sa iti permiti sa imi spui pe numele de familie, da?

Pai te cheama Vlad-Vlăduţ-Duţu!
Plus de asta, o perioada nu am voie alcool; am un medicament. Ha, nu-mi faci in ciuda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Munteanule, nu-s stalker ( nu-mi place forma feminină a cuvântului ). Ba. Am aflat din cauza lui Jelli, chiar fără să vreau.
Cum dracu' vrei să mă prezint? Ţi-am trimis mesaj pe facebook.
Six pack-u', dom'le!

Si pe tine te cheama Jenny, for fock's sake! Ai fost fatata cumva intr-un double-decker din Londra, langa Wembley?

Iei antidepresive sau calmante. Sau ai ulcer de la bautura. Astea-s singurele medicamente care chiar interzic alcoalele.

Nu? Eu care credeam ca ti-ai vinde si virginitate pentr-o bere.

Întrebări similare